Takaisin

Liikenteen suunta tarjoaa liikennealan T&K-uutiset nyt verkossa

Liikenteen suunta tarjoaa liikennealan T&K-uutiset nyt verkossa

Julkaistu 23.8.2012

Liikennevirasto yhteistyötahoineen on julkaissut uuden, laajalle yleisölle suunnatun verkkolehden. Liikenteen suunta -verkkojulkaisu seuraa liikennealan tutkimus- ja kehitystoimintaa Suomessa ja ulkomailla. Lehden tavoitteena on esitellä monipuolisesti ja yleistajuisesti eri liikennemuotojen ja infra-alan uusinta tutkimusta kaikille alasta kiinnostuneille lukijoille.

Vuodesta 2010 Liikenteen suunta on ilmestynyt paperilehtenä, mutta siirtyy nyt sähköiseen formaattiin. Uuden numeron ilmestyessä jokainen lehden postituslistalle liittynyt saa sähköpostiinsa uutiskirjeen. Postituslistalle voi liittyä lehden verkkosivun alareunassa olevasta linkistä.

Ensimmäisen verkkonumeron teemana on liikenne ja yhdyskuntasuunnittelu. Seuraavat numerot keskittyvät ympäristöön ja tutkimus- ja kehitysosaamiseen. Vanhat numerot ovat edelleen luettavissa Liikenneviraston sivuilla pdf-muodossa. Uusi Liikenteen suunta ilmestyy osoitteessa www.liikenteensuunta.fi.

Neljästi vuodessa ilmestyvän lehden kustantaja on Liikennevirasto, mutta toimituskunnassa ovat jatkossa edustettuina myös liikenne- ja viestintäministeriö ja Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi. Lehden vastaavana päätoimittajana toimii Pär-Håkan Appel Liikennevirastosta. Kirjoittajakunta koostuu tutkijoista, asiantuntijoista ja opinnäytetöiden tekijöistä.


reaktionapit