Hyppää sisältöön

Lainekadun alikulku suljetaan sillan telineen purun ajaksi keskiviikkoillasta torstaiaamuun

Julkaistu 14.6.2022

Lainekadun alikulku suljetaan sillan telineen purun ajaksi keskiviikkona 15.6.22 kello 21 ja avataan jälleen torstaina 16.6.22 kello 6. Sulun aikana alikulku on kokonaan suljettu kaikilta eli myös joukkoliikenteeltä, jalankulkijoilta ja pyöräilijöiltä.

Lainekadun alikulun sulku aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä joukkoliikenteen paikallisliikenteelle. Poikkeusjärjestelyt alkavat keskiviikkoiltana 15.6. kello 20 jälkeen. Paikallisliikenteen bussit kulkevat kello 20.30−24 Kotkan keskustasta suoraan Hyväntuulentietä Keskussairaalalle saakka. Sama poikkeus on myös toiseen suuntaan Keskussairaalalta Kotkan keskustaan. Välistä jäävät pois siis Rautatieaseman ja Hovinsaaren Kotkantien pysäkit. Sulun ajaksi on lisätty myös korvaava yhteys Hovinsaaresta keskustaan. Tarkemmat tiedot joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyistä löytyvät Kotkan seudun liikenteen nettisivuilta. Tällä hetkellä Lainekadun alikulku on edelleen kokonaan suljettu muulta ajoneuvoliikenteeltä. 
 

Kotkan seudun liikenteen tiedote poikkeusjärjestelyistä: https://www.kotkanaikataulut.fi/tiedotteet/hovinsaaren-paikallisliikenteessa-poikkeusjarjestelyt-ke-15-6-illalla/

Lisätietoja:

GRK Infra Oy, työmaapäällikkö Antero Lehtinen, puh. 040 539 8055, [email protected] 
Kotkan kaupunki, joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen, puh. 040 624 7948, [email protected]