Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen : Koivero-Ruhade, tasoristeysten poisto, ratasuunnitelma, Nakkila

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Koivero-Ruhade, tasoristeysten poisto, ratasuunnitelma, Nakkila.

Suunnitelman tavoitteena on tuottaa riittävä hallinnollinen suunnitelma, jotta tasoristeykset (Koivero, Juhela, Tynikurkela, Tattara ja Ruhade) voidaan poistaa ja kulku osoittaa olemassa olevien tieyhteyksien, alikulkusiltojen ja korvaavien tieyhteyksien kautta.

Suunnitelmaluonnokset ovat esillä verkko-osoitteessa:

https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset/tie-ja-ratasuunnitelmakohteet/koivero-ruhade-nakkila tilaisuuden jälkeen. Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä 4.3.2022 saakka sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille 16.2.2022 kello 17:30-19:00 Teams-tapahtumassa, joka tallennetaan. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilla https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset.  

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa

www.vayla.fi/tietosuoja.

Väyläviraston projektipäällikkönä toimii Mikko Heiskanen,                       [email protected].

Hankkeeseen liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa tavoitat hankkeen viestinnän sähköpostiosoitteesta [email protected].

Lisätietoja antavat:
Ramboll CM Oy suunnitteluttaja Sari Koskinen, puh. 040 519 7852,      
[email protected]

Sweco Infra & Rail Oy projektipäällikkö Sami Laakso, puh. 050 352 7446, [email protected]

Väylävirasto

Julkaistu 26.01.2022