Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen: Haistila - Yli-Rantala, tasoristeysten poisto, ratasuunnitelma, Ulvila

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Haistila - Yli-Rantala, tasoristeysten poisto, ratasuunnitelma, Ulvila.

Suunnitelman tavoitteena on tuottaa riittävä hallinnollinen suunnitelma, jotta tasoristeykset voidaan poistaa ja kulku järjestää korvaavien tieyhteyksien kautta.

Haistilan tasoristeys korvataan alikulkusillalla ja eritasojärjestelyn yhteydessä maantien 12883 linjausta muutetaan sillan kohdalla. Tasoristeykset Aura, Hietaranta, Kasvihuone, Lehtonen, Valtavainio, Salovaara ja Yli-Rantala poistetaan ja kulku järjestetään uutta Haistilasta Rantavainioon johtavaa, radan pohjoispuolelle toteutettavaa radanvarsitietä pitkin.

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään verkossa. 

Suunnitelmaluonnokset ovat esillä verkko-osoitteessa: 
https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset/tie-ja-ratasuunnitelmakohteet/haistila-yli-rantala-ulvila tilaisuuden jälkeen. Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä 8.10.2021 saakka sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille 22.9.2021 kello 17:30-19:00 Teams-tapahtumassa, joka tallennetaan. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua. 

Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilla https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset.  

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja

Väyläviraston projektipäällikkönä toimii Mikko Heiskanen, [email protected]

Hankkeeseen liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa tavoitat hankkeen viestinnän sähköpostiosoitteesta [email protected].

Lisätietoja antavat: 
Ramboll CM Oy suunnitteluttaja Sari Koskinen, puh. 040 519 7852, [email protected]

Finnmap Infra Oy projektipäällikkö Teemu Tuhkanen, puh. 044 573 9066, [email protected] 

Väylävirasto
 

Julkaistu 08.09.2021