Hyppää sisältöön

Kutsu tiedotus-/yleisötilaisuuteen : Kantatie 65 parantaminen Pallotien kohdalla, Tiesuunnitelma, Ylöjärvi


Ylöjärven kaupunki laatii tiesuunnitelmaa Kantatie 65 parantaminen Pallotien kohdalla. 

Suunnittelukohde sijoittuu Pallotielle ja Kantatie 65 Ylöjärven kaupungin alueella sijaitsevalle osuudelle, Valtatie 3 ja Maantien 2774 väliselle alueelle. 

Tavoitteena on suunnitella Pallotien suunnasta uusi valo-ohjattu risteysalue ja tieliittymä Kantatie 65:lle, Pallotien jatke nykyisen Pallotien katuyhteyden päästä liittymäalueelle, sekä uuden liittymän yhteyteen silta Kantatie 65 ylittävälle jalankulku- ja pyörätielle. 

Tiesuunnitelmassa suunnitellaan uusi linja-autoliikenteen pysäkki Kantatie 65 eteläpuolelle ja tarkastellaan Kantatie 65 nykyisen pohjoispuolisen linja-autopysäkin mahdolliset muutostarpeet. Lisäksi molemmin puolin kantatietä suunnitellaan edellä mainittuihin kohteisiin johtavat jalankulku- ja pyöräilyväylän linjaukset.   

Tiesuunnitelman laatimisen yhteydessä suunnitellaan myös tarvittavat muutokset kaistaohjauksiin, liikenteen ohjauslaitteisiin, valaistukseen, hulevesien hallintaan, tieyhteyksiin sekä myös jalankulku- ja pyöräilyväylän yhteyksiin.

Yleisötilaisuus järjestetään: 

Aika     30.11.2022 klo 17.00 - 19.00
Paikka     Koulutuskeskus Valo, tila Satama, Pallotie 5 33470 Ylöjärvi

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. 

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. 

Ylöjärven kaupunki käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin kaupungin tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa
Tietosuoja - Ylöjärven kaupunki (ylojarvi.fi)

Kutsu on julkaistu tietoverkossa Ylöjärven kaupungin www-sivuilla 23.11.2022. Lisäksi kutsu julkaistaan Ylöjärven uutiset lehdessä 23.11.2022. 

Lisätietoja antavat Ylöjärven kaupungista Mirko Harjula, puh. 050 3848382, [email protected] ja Pirkanmaan ELY-keskuksesta Sami Ruski, puh. 0295 036 184, [email protected].  


Tervetuloa!

Ylöjärven kaupunki

Julkaistu 23.11.2022