Hyppää sisältöön

Kutsu Kupittaa–Turku-ratahankkeen asukastilaisuuteen 18.4. klo 18.00–19.30

Julkaistu 2.4.2024 9.30

 

Kupittaa–Turku-ratahanke järjestää torstaina 18. huhtikuuta klo 18.00–19.30 kaikille avoimen asukastilaisuuden hybriditilaisuutena paikan päällä Logomossa (Logi-sali) ja Teams-verkkopalvelussa.

Asukastilaisuudessa kerrotaan kevään ja kesän rakennustöistä ja niiden vaikutuksista ympäristöön sekä vuoden isoista valmistumisista. Tilaisuus pidetään suomeksi. Tilaisuus on avoin kaikille. Asukastilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Yleisöllä on mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Kysymykset ja vastaukset päivitetään hankkeen verkkosivuille mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen. Tilaisuutta ei tallenneta.

Linkki Teams-verkkotilaisuuteen löytyy hankkeen verkkosivuilta: https://vayla.fi/kupittaa-turku-ratahanke/yleisotilaisuudet

Tervetuloa asukastilaisuuteen!

Erkki Mäkelä
Projektipäällikkö, Kupittaa–Turku-ratahanke, Väylävirasto  

Seuraa hanketta: 
vayla.fi/kupittaa-turku-ratahanke
facebook.com/KupittaaTurkuratahanke
turku.fi/kupittaa-turku-ratahanke

Kupittaa–Turku-ratahankkeen tavoitteena on parantaa ja sujuvoittaa raideliikennettä koko Varsinais-Suomessa ja Rantaradalla. Lisäksi hanke mahdollistaa osaltaan Helsinki–Turku nopean junayhteyden toteuttamisen. Ratapihoilla tehtävien muutostöiden ansiosta Turun asemanseudulla vapautuu maata alueen kehittämiseen ja rautatieaseman henkilölaiturialueen turvallisuus ja esteettömyys paranevat. Hankkeen rakennustyöt sijoittuvat vuosille 2021–2026.  Hanke on saanut tukea Euroopan Unionilta sekä suunnitteluun että rakentamiseen. 

CEF-logo

Tämän julkaisun sisällöstä vastaa yksin Väylävirasto, eikä se välttämättä vastaa Euroopan unionin mielipidettä.