null
null Kirjoita tieaiheinen teksti ja voita matka Abu Dhabiin

Kirjoita tieaiheinen teksti ja voita matka Abu Dhabiin

Julkaistu 13.08.2018

Maailman tiejärjestön (PIARC) 26. maailmankongressi järjestetään Abu Dhabissa 6.-10. lokakuuta 2019. Kongressin Call for Papers on nyt käynnissä ja abstraktien lähetys päättyy 15. syyskuuta 2018.

Kuva Abu Dhabista.

Liikenneviraston pääjohtaja Kari Wihlman kannustaa kaikkia alan asiantuntijoita osallistumaan PIARC-kirjoituskilpailuun ja tuomaan Suomen korkeaa osaamista sekä uusia innovaatioita arvostetun kansainvälisen foorumin nähtäväksi ja arvioitavaksi. Wihlman kannustaa myös nuoria asiantuntijoita osallistumaan kilpailuun rohkeasti.

Kongressin Call for Papers on kansainvälinen (kirjoituskielenä englanti), siinä on useita kategorioita ja jokaisessa kategoriassa voittaja saa ilmaisen matkan ja osallistumisen kongressiin. Suomi on ennenkin ollut hyvin edustettuna palkittujen joukossa: edellisessä kirjoituskilpailussa vuonna 2015 menestyivät Sonja Heikkilä ja Toni Paju.

PIARC Prizes 2019 Competition

Hyväksytyistä abstrakteista ilmoitetaan 31. lokakuuta 2018. Kaikki jatkoon päässeet kirjoittajat osallistuvat 28. helmikuuta 2019 mennessä toimitettavilla full paper -esityksillään kansainväliseen kirjoituskilpailuun. Tällä kertaa Suomessa ei järjestetä kansallista kilpailua.

Lue kilpailun ohjeet täältä!


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.