Takaisin

Erillishankkeessa meneillään asvaltointityöt, Kyminlinnan seisake lähes valmis

Erillishankkeessa meneillään asvaltointityöt, Kyminlinnan seisake lähes valmis

Julkaistu 16.06.2015

E18 Kotkan erillishankkeen rakennustyöt jatkuvat Kyminlinnan alueella ja Jumalniemessä läpi koko kesän. Näkyvimmät työvaiheet kesän aikana ovat korkeiden valaisinmastojen pystyttäminen sekä asvaltointityöt Kyminlinnan liittymässä ja Jumalniemen alueella.

Kyminlinnan liittymän liikenneympyrässä ja sen ympäristössä on meneillään kivitöitä, asvaltointia sekä maisemointi- ja vihertöitä. Kyminlinnan uusi seisake on valmis, mutta odottaa vielä tarkastusta. Käyttöönottopäivä on 24.6.2015.

Kivi- ja asvaltointityöt ovat käynnissä myös Ahlströmintiellä. Töistä johtuen alueella on väliaikaisesti käytössä kapeammat ajokaistat. Työt jatkuvat läpi kesän.

Korkeita valaisinmastoja Jumalniemeen ja Karhulaan

Jumalniemen ja Karhulan alueelle tulee kesän aikana nousemaan yhteensä yli 40 korkeaa valaisinmastoa. Mastojen pystytys aiheuttaa Karhulassa väliaikaisia liikennejärjestelyitä.

Rantahaan eritasoliittymän ja Keltakallion eritasoliittymän välillä on melukaiteen rakennustyöt meneillään. Tämä työvaihe aiheuttaa alueella väliaikaisia liikennejärjestelyitä ruuhka-aikojen ulkopuolella.

 

Lisätietoja:

Projektinjohtaja Jukka Hietaniemi, Liikennevirasto, puh. 0295 34 3513, jukka.hietaniemi@liikennevirasto.fi

Urakoitsijan edustaja Jussi Loikkanen, Graniittirakennus Kallio Oy, puh. 040 1864 666, jussi.loikkanen@grk.fi

Vuosien 2014–2015 aikana toteutettavassa Kotkan erillishankkeessa E18-tietä parannetaan Kotkan kohdalla noin yhdeksän kilometrin matkalla. Hanke parantaa merkittävästi liikenteen sujuvuutta Kotkan eri kaupunginosien välillä. Hankkeen pääasialliset työt kohdistuvat Kyminlinnan ja Karhulan välille sekä Jumalniemeen. Hanke on Liikenneviraston ja Kotkan kaupungin yhteishanke. Lisätietoja www.liikennevirasto.fi/kotkanerillishanke

 

Liikennevirasto mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset. www.liikennevirasto.fi

www.facebook.com/liikenneverkossa

www.twitter.com/liikennevirasto


reaktionapit