null
null Digiroadin ylläpitosovelluksessa julkaistiin uusia palautetoiminnallisuuksia

Digiroadin ylläpitosovelluksessa julkaistiin uusia palautetoiminnallisuuksia

Julkaistu 08.11.2018
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Puuttuuko Digiroadin ominaisuustietojen hallinta -sovelluksesta työkalu tai toiminto, joka mielestäsi helpottaisi ylläpitotyön tekemistä? Tai huomasitko naapurikunnan puolella virheen aineistossa?

Palaute työkalusta -toiminnolla voit helposti antaa kehitysehdotuksia ja palautetta Digiroadin OTH-ylläpitosovelluksen ominaisuuksista ja työkaluista. Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja käytettävyyden parantaminen on keskeisessä roolissa. Jaa siis ideasi, sillä näkemyksesi on meille tärkeä!

Tiegeometriasta tai muista aineiston ominaisuuksista voi jättää palautetta Anna palautetta kohteesta -työkalulla. Työkalulla voit esimerkiksi lähettää operaattorille tiedon havaitsemistasi virheistä geometriassa sekä maantieverkon tai toisen kunnan tieverkon aineistosta.

Geometria- tai aineistopalautetta annetaan valitsemalla hiirellä tielinkki tai muu kohde, jolloin oikean reunan kohteen ominaisuustietoikkunaan aktivoituu Anna palautetta kohteesta -painike. Lomakkeesta valitaan joko geometriapalaute tai aineistopalaute ja kirjataan palaute avoimeen tekstikenttään.

Digiroad-operaattori käy läpi kaikki palautteet. Mikäli haluat kuittauksen palautteestasi, lisääthän yhteystietosi palautelomakkeeseen.

Kirjaudu OTH-sovellukseen (vain kirjautuneille käyttäjille)

Digiroadin etusivulle