Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Kytömaa-Ainola lisäraiteet

Ratahanke Käynnissä

Hyvinkää-Riihimäki lisäraiteet

Ratahanke Kanta-Häme Suunnitteilla

Monnin rautatieristeyssilta

Ratahanke Kanta-Häme Suunnitteilla

Hyvinkää

Hyvinkäälle on suunnitteilla tavaraliikenneraide Hangonradalta Riihimäen tavararatapihalle ja tavararaiteen ylikulkusilta neljän pääradan raiteen ylitse Hyvinkään pohjoispuolelle.
Ratahanke Suunnitteilla

Ainolan asema

Ratahanke Käynnissä

Purola-Nuppulinna lisäraiteet

Jokelan asema-alueesta tehdään rakentamissuunnitelmat vuoden 2024 aikana ja silloin tarkentuu rakentamisen aikataulu ja työvaiheistus.
Suunnitteilla

Tampere–Jyväskylä-radan suunnittelu ja rakentaminen

Tampere–Jyväskylä-ratahankkeessa suunnittelemme ja toteutamme vuosina 2020–2026 Tampereen ja Jyväskylän välisen radan kehittämis- ja perusparannustoimenpiteitä. Hanke parantaa rataliikenteen sujuvuutta ja täsmällisyyttä sekä vähentää radan häiriöherkkyyttä Tampere–Jyväskylä-välillä. 
Ratahanke Suunnitteilla Käynnissä Pirkanmaa Keski-Suomi

Tammerkosken ratasiltojen peruskorjaus

Ratahanke Pirkanmaa Käynnissä

Espoon kaupunkirata

Espoon kaupunkirata on osa pääkaupunkiseudun joukkoliikennejärjestelmän kehittämistä. Samalla se parantaa Turun suunnan kaukoliikenteen, Karjaan, Kirkkonummen ja Espoon lähiliikenteen täsmällisyyttä ja sujuvuutta. 
Ratahanke Uusimaa Käynnissä

Mt 970 parantaminen rakentamalla kävely- ja pyöräilyväylä Utsjokisuun kohdalle, Utsjoki

Suunnitelmana on rakentaa kävely- ja pyöräilyväylä siltoineen Utsjoki Arctic Resort hotellille sekä turvallinen kulkuväylä kevyelle liikenteelle Utsjoen yli ajoneuvosillan sijaan.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Kupittaa–Turku-ratahanke

Hankkeessa kehitetään Turun henkilö- ja tavararatapihoja sekä rakennetaan kaksoisraide Kupittaan ja Turun rautatieaseman välille.
Ratahanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Vt 9 parantaminen välillä Lotteinen–Jännevirta, Siilinjärvi

Hankkeen tavoitteena on liikenneturvallisuuden ja sujuvuuden parantaminen rakentamalla eritasoliittymä maantien 562 (Lentokentäntie) liittymän kohdalle sekä nykyisen Jännevirran ohituskaistaosuuden jatkaminen.
Tiehanke Pohjois-Savo Käynnissä

Maantien 14871 parantaminen rakentamalla jalankulku- ja pyöräilyväylä välille Rantaportintie – mt 4062 liittymä, Imatra ja Ruokolahti

Kaljaniemen maantien 14871 varteen (tieosuus Patotie – Kaljaniementie) esitetään alustavasti rakennettavaksi pääosin erillistä, maantiestä välialueella erotettua, jalankulku- ja pyöräilyväylää noin 4,1 km:n matkalle välille Rantaportintie (Stora Enson Imatran tehtaiden katuliittymä) – mt 4062 (Ukonsalmentien) liittymä Imatran kaupungin ja Ruokolahden kunnan alueella. Lisäksi hankekohteessa esitetään tehtäväksi pieniä liikenneturvallisuutta parantavia toimenpiteitä.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Mt 642 (Äänekoskentie) liittymäjärjestelyt välillä Paatela-Rotkola, tiesuunnitelma, Äänekoski

Maantie 642 on Äänekoskelta Suolahden kautta Laukaan Kuusan kylään johtava seututie. Tie alkaa nelostien Äänekosken pohjoisesta liittymästä, ja yhdistyy Kuusaassa seututiehen 637. Maantie 642 toimii kaakonpuoleisesta päästä toisena pääyhteytenä valtatien 4 ja Äänekosken keskustan välillä Kotakennääntien katuyhteyden lisäksi. Äänekosken itäpuolella maantie 642 toimii Äänekosken ja Suolahden taajamien välisenä pääyhteytenä. Maantiellä 642 on suuri merkitys sekä paikallisen liikenteen väylänä Äänekosken kohdalla että seudullisen liikenteen väylänä Äänekosken saavutettavuuteen.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla
Sivut: 11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40