Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Vt 18 Seinäjoen keskustan kohdalla

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus yhdessä Seinäjoen kaupungin kanssa on käynnistänyt aluevaraussuunnitelman laadinnan valtatielle 18 Seinäjoen keskustan kohdalla.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Mt 8155 Poikkimaantien parantaminen

Poikkimaantie (mt 8155) on tärkeä poikittaisliikenteen yhteys Oulun Hiukkavaarasta Oritkarin satamaan. Väyläviraston hankkeessa parannetaan Poikkimaantien liikenteen sujuvuutta, turvallisuutta ja elinkeinoelämän kuljetuksien toimivuutta sekä vähennetään liikenteen aiheuttamia meluhaittoja.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Päällystystyöt 2023 - Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa päällystetään tänä vuonna yhteensä 70 km maanteitä. Kesän pisimpänä kohteena on maantie 368 välillä Hurmanmäki - Näkkimistö (16 km).
Tiehanke Päällystystyöt Kymenlaakso Etelä-Karjala Käynnissä

Valtateiden 4 ja 8 kehittämisselvitys välillä Haaransilta - Lapinkangas, Liminka

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Limingan kunta ja Väylävirasto laativat yhteistyössä kehittämisselvitystä valtateille 4 ja 8 Haaransillan ja Lapinkankaan välille Limingassa.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 3 Ikaalinen-Teikangas

ELY-keskus laatii Ikaalisissa tiesuunnitelmaa valtatie 3:n parantamisesta Karhoistentien ja Teikankaantien välillä. Tiesuunnitelman lähtökohtana on ollut Liike
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 3 Ikaalinen-Mansoniemi

Valtatie 3:n Tampere–Vaasa parantamisen yleissuunnitelma välillä Mansoniemi–Ikaalinen valmistui marraskuussa 2008. Yleissuunnitelmassa esitetään, että valtatie
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 9 Orivesi - Jyväskylä

Valtatie 9 on Suomen merkittävimpiä poikittaisia valtatieyhteyksiä Turusta Niiralaan ja yhteysväli Tampere–Jyväskylä yhdistää Pirkanmaan ja Keski-Suomen suuret keskukset toisiinsa. Valtatie 9 on osa TEN-T-kattavaa verkkoa ja osa Eurooppatietä E63. Liikenne- ja viestintäministeriön pääväyläasetuksessa valtatie 9 välillä Tampere-Jyväskylä on määritetty palvelutasoluokkaan I.
Tiehanke Suunnitteilla Keski-Suomi Pirkanmaa

Vt 6 parantaminen välillä Tykkimäki-Kuivala, Kouvola

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on laatinut vuonna 2015 tiesuunnitelman valtatien 6 parantamiseksi välillä Tykkimäki - Kuivala, Kouvolan kaupungin alueella. Tiesuunnitelma käsittää valtatien 6 tieosuuden välillä Tykkimäki – Kuivala, yhteensä 6,9 km:n matkalla.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Valtatien 26 parantaminen rakentamalla kevyen liikenteen väylä välille Husula - Myllykylä, Hamina

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on laatinut vuonna 2014 yhteistyössä Haminan kaupungin kanssa tiesuunnitelman valtatien 26 kevyen liikenteen yhteyden parantamiseksi välillä Husula – Myllykylä, Haminan kaupungin alueella.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Mt 577 parantaminen Nilsiäntien liittymässä, Kuopio

Tie- ja rakentamissuunnitelma maantien 577 parantamiseksi Nilsiäntien ja Juankoskentien (mt 569) liittymässä.
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Järppi - Kemi, Ouluntie, tasoristeysten poisto, tiesuunnitelma, Kemi

Suunnitteluhankkeessa laaditaan tiesuunnitelma, joka koskee kahden Kemissä sijaitsevan tasoristeyksen Järppi sekä Kemi, Ouluntie poistamista.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Siltatyöt pohjalaismaakunnissa 2023

Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Käynnissä

Maantien 8460 (Kiiminkijoentie) parantaminen Haukiputaalla radan ylikulkusillan kohdalla sekä jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Asemakyläntie - Torvelantie, Oulu

Hankkeessa Kiiminkijoentietä parannetaan Haukiputaalla radan ylikulkusillan kohdalla. Hankkeeseen sisältyy myös jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Asemakyläntie - Torvelantie.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Mt 815 Lentokentäntien parantaminen välillä Pohjantie (vt4) - Hailuodontie (mt 816), Oulu, Kempele

Hankkeen tavoitteena on parantaa Lentokentäntien liikenteen sujuvuutta, tasoliittymien toimivuutta ja turvallisuutta sekä Oulun lentoaseman, Hailuodon ja työmatkaliikenteen toimintavarmuutta ja matka-aikojen ennustettavuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 20 (Kuusamontie) liikennejärjestelyt Purontien (mt 18717) kohdalla, Oulu

Valtatien 20 liikennejärjestelyjä parannetaan Purontien kohdalla liittymiä porrastamalla, kääntymiskaistoilla ja alikulkukäytävällä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20