Hyppää sisältöön

Vt4 Hartola–Oravakivensalmi: Valtatien 4 liikenne ohjataan kahdessa kohtaa kiertotielle 8.6. alkaen

Julkaistu 2.6.2022 6.03

 

Valtatien 4 liikenne ohjataan kiertoreitille Ansiontien ja Luolantien välisellä tieosuudella sekä Rusintien eteläisen liittymän pohjoispuolella keskiviikosta 8. kesäkuuta alkaen.

Kiertotiet ovat käytössä liikenteen molempiin suuntiin. Ansiontien ja Luolantien välisen kiertotien pituus on noin kaksi kilometriä, ja kiertotie on käytössä arviolta joulukuun 2022 alkuun saakka. Rusintien liittymän pohjoispuolella sijaitsevan kiertotien pituus on noin 300 metriä. Tavoiteaikataulun mukaan kiertotie on käytössä elokuuhun asti. Työalueilla on voimassa alennetut nopeusrajoitukset.  

Työt ovat osa valtatien 4 parannushanketta Hartolan ja Oravakivensalmen välillä. Ansiontien ja Luolantien väliselle tieosuudelle rakennetaan keskikaiteellinen ohituskaistapari, ja Rusintien kohdalla valtatietä loivennetaan.

Kartta osoittaa muuttuvan kulkureitin.

 

Lisätiedot:

Juha-Pekka Hämäläinen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3563, [email protected]
Markku Hokkanen, projektipäällikkö, GRK Infra Oy, puh.  050 056 1906, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt-4-hartola-oravakivensalmi  
www.facebook.com/Vt4HartolaOravakivensalmi
Kuvia hankkeesta

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi-hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähentää pohjaveden pilaantumisriskiä ja meluhaittoja. Valtatie 4 on Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä ja tavaraliikenteen pääväylä etelä-pohjoissuunnassa, joka kuuluu Euroopan unionin määrittelemään TEN-T-ydinverkkoon. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 26 miljoonaa euroa.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.