Hyppää sisältöön

Vt4 Hartola–Oravakivensalmi: Rajakankaantien liittymä poistuu käytöstä 3.8.2022 alkaen

Julkaistu 1.8.2022 8.55

 

Rajakankaantien liittymä poistuu käytöstä 3. elokuuta 2022 alkaen. Jatkossa Rajakankaantieltä valtatielle 4 kulkeva liikenne siirtyy käyttämään samaa yksityistieyhteyttä kuin Syvänteentietä ja Lotakonlahdentietä kulkeva liikenne. Valtatien 4 liikenne on kyseisessä kohdassa ohjattu kiertoreitille Ansiontien ja Luolantien välisellä tieosuudella 8.6.2022 alkaen. Ansiontien ja Luolantien väliselle tieosuudelle rakennetaan keskikaiteellinen ohituskaistapari.

Muutokset liittyvät valtatien 4 parannushankkeeseen Hartolan ja Oravakivensalmen välillä.

Jatkossa Rajakankaantieltä kulkeva liikenne käyttää samaa yksityistieyhteyttä kuin Syvänteentien ja Lotakonlahdentien liikenne.

Rajakankaantieltä valtatielle 4 kulkeva liikenne ohjataan käyttämään uutta yksityistieyhteyttä.

Lisätiedot:

Juha-Pekka Hämäläinen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3563, [email protected] 

Antti Palosaari, työmaainsinööri, GRK Infra Oy, puh.  040 583 8182, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt-4-hartola-oravakivensalmi  
www.facebook.com/Vt4HartolaOravakivensalmi

Kuvia hankkeesta

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi-hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähentää pohjaveden pilaantumisriskiä ja meluhaittoja. Valtatie 4 on Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä ja tavaraliikenteen pääväylä etelä-pohjoissuunnassa, joka kuuluu Euroopan unionin määrittelemään TEN-T-ydinverkkoon. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 26 miljoonaa euroa.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta