Hyppää sisältöön

Vt4 Hartola–Oravakivensalmi: Päällystystöitä valtatiellä 4 Keskustien pohjoisen liittymän ja Saukkolanmäentien liittymän välillä 1.8.2022 alkaen

Julkaistu 28.7.2022 9.01

Valtatiellä 4 tehdään päällystystöitä Keskustien pohjoisen liittymän ja Saukkolanmäentien liittymän välisellä tieosuudella (kartta) maanantaina 1.8.2022 alkavalla viikolla. Töitä tehdään arkisin maanantaista torstaihin, ja olosuhteista riippuen työn kesto on arviolta 2–3 viikkoa.

Työt aiheuttavat muutoksia kaistajärjestelyihin, ja liikennettä ohjataan työmaa-aikaisilla liikennevaloilla. Työalueella on voimassa alennettu nopeusrajoitus.

"Noudattamalla nopeusrajoituksia parannat liikenneturvallisuutta ja teet osaltasi päällystystyömaasta turvallisemman", kannustaa projektipäällikkö Juha-Pekka Hämäläinen Väylävirastosta.

Työt ovat osa valtatien 4 parannushanketta Hartolan ja Oravakivensalmen välillä.

Päällystystöitä valtatiellä 4 Keskustien pohjoisen liittymän ja Saukkolanmäentien liittymän välissä.

 

Lisätiedot:

Juha-Pekka Hämäläinen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3563, [email protected]

Antti Palosaari, työmaainsinööri, GRK Infra Oy, puh. 040 5838182, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt-4-hartola-oravakivensalmi  
www.facebook.com/Vt4HartolaOravakivensalmi

Kuvia hankkeesta

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi-hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähentää pohjaveden pilaantumisriskiä ja meluhaittoja. Valtatie 4 on Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä ja tavaraliikenteen pääväylä etelä-pohjoissuunnassa, joka kuuluu Euroopan unionin määrittelemään TEN-T-ydinverkkoon. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 26 miljoonaa euroa.