Hyppää sisältöön

Meluesteiden rakenne ohjeessa ja InfraRYL:ssä -koulutus

Aika: 09.11.2021, 12:30-15:30
Paikka: Teams

Koulutuksen tavoitteena on esitellä Teiden ja ratojen meluesteiden suunnittelu 1.7.2021 -ohje sekä siihen liittyvä uusin InfraRYL-luku. Koulutuksessa on mahdollisuus myös kysyä ohjeeseen liittyvistä asioista. 

Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille ja suunnattu meluesterakenteiden suunnittelijoille, valmistajille ja tilaajan edustajille.

Tutustu esitysaineistoon

Tilaisuus on maksuton ja sitä voi seurata Teams-yhteyden kautta. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta ilmoittautumis-painikkeesta. Saat ilmoittautumisen yhteydessä itsellesi kalenterimerkinnän ja Teams-linkin. Voit välittää kutsua myös eteenpäin kopioimalla alla olevan ilmoittautumislinkin.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Lisätietoja: 
Kari Lehtonen, [email protected]  
Taiju Virtanen, [email protected]

 

Alustava ohjelma 

Koko ohjeen muutokset 
Kuormat ja siirtymäajat 
Perustukset ja vallit 
Kysymykset ja tauko
Käyttöikä ja materiaalit myös InfraRYL 
Kysymykset
Päätös


 

 

 

 

 

 

 

Koekäytössä olevan ohjeen kommentointi

Teiden ja ratojen meluesteiden suunnittelu 1.7.2021, koekäytössä (.doc)

Ohessa ohjeen Word-tiedosto, jonka kopioon saa lisätä Word-kommentteina muutosehdotuksia ja kysymyksiä. Ennen koulutustilaisuutta saatuihin vastataan  mahdollisuuksien mukaan koulutustilaisuuksissa ja kommentit otetaan huomioon, kun lopullinen ohje julkaistaan marraskuussa. Word-muokkausmerkintöjen käyttö on estetty, jotta kommentit on helppo yhdistää yhteen tiedostoon. Kommentit ja kysymykset lähetetään ennen koulutustilaisuutta tai viimeistään 16.11.2021 sähköpostilla koulutuksen ja ohjeen tekijöille [email protected] ja [email protected]. Pidemmät perustelut ja yleiset huomiot voi kirjoittaa sähköpostiviestiin.

Katso myös koulutus Meluesteen tarve, sijoittaminen, akustiikka

Julkaistu 17.09.2021