Hyppää sisältöön

Meluesteen tarve, sijoittaminen, akustiikka -koulutus

Aika: 03.11.2021, 12:30-15:30
Paikka: Teams

Koulutuksen tavoitteena on esitellä Teiden ja ratojen meluesteiden suunnittelu 1.7.2021 -ohje sekä siihen liittyvä uusin InfraRYL-luku. Koulutuksessa on mahdollisuus myös kysyä ohjeeseen liittyvistä asioista. 

Koulutus on avoin kaikille ja meluesteiden suunnitteluun eri vaiheissa osallistuville tahoille, kuten suunnittelijoille, valmistajille sekä tilaajan ja muiden sidosryhmien edustajille.

Tilaisuus on maksuton. Koulutusta voi seurata Teams-yhteyden kauttaIlmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta ilmoittautumis-painikkeesta. Saat ilmoittautumisen yhteydessä itsellesi kalenterimerkinnän ja Teams-linkin. Voit välittää kutsua myös eteenpäin kopioimalla alla olevan ilmoittautumislinkin.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästäLisätietoja
Kari Lehtonen, [email protected]  
Taiju Virtanen, [email protected]

 

Alustava ohjelma 

Koko ohjeen muutokset 
Meluntorjunnan tarve ja keinot 
Sijoittaminen tiellä ja radalla 
Akustiset ominaisuudet 
Kysymykset ja tauko
Ulkonäköön vaikuttaminen 
Törmäysturvallisuus ja iskut 
Rakennuttaminen ja CE-merkintä 
Kysymykset

 

Koekäytössä olevan ohjeen kommentointi

Teiden ja ratojen meluesteiden suunnittelu 1.7.2021, koekäytössä (.doc)

Ohessa ohjeen Word-tiedosto, jonka kopioon saa lisätä Word-kommentteina muutosehdotuksia ja kysymyksiä. Ennen koulutustilaisuutta saatuihin vastataan  mahdollisuuksien mukaan koulutustilaisuuksissa ja kommentit otetaan huomioon, kun lopullinen ohje julkaistaan marraskuussa. Word-muokkausmerkintöjen käyttö on estetty, jotta kommentit on helppo yhdistää yhteen tiedostoon. Kommentit ja kysymykset lähetetään ennen koulutustilaisuutta tai viimeistään 22.10. sähköpostilla koulutuksen ja ohjeen tekijöille [email protected] ja [email protected]. Pidemmät perustelut ja yleiset huomiot voi kirjoittaa sähköpostiviestiin.

Katso myös koulutus Meluesteiden rakenne ohjeessa ja InfraRYL:ssä

Julkaistu 17.09.2021