null
null Hailuodon kiinteän yhteyden markkinavuoropuhelutilaisuus lokakuussa

Hailuodon kiinteän yhteyden markkinavuoropuhelutilaisuus lokakuussa

Julkaistu 25.09.2019
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Hailuodon kiinteän yhteyden PPP-hankkeen ennakkoilmoitus ja kutsu informaatiotilaisuuteen 10.10.2019 on julkaistu 5. syyskuuta

Hailuodon lauttaranta kesällä 2019.

Hailuodon kiinteä yhteys: informaatiotilaisuus palveluntarjoajille lokakuussa


Hailuodon kiinteän yhteyden PPP-hankkeen valmistelusta ja palvelusopimuksen kilpailutuksesta järjestetään informaatiotilaisuus Helsingissä 10.10.2019 klo 11:30 – 18:00. Tilaisuus on suunnattu hankkeen toteutuksesta kiinnostuneille urakoitsijoille, suunnittelijoille, rahoittajille ja neuvonantajille. Tilaisuudessa kerrotaan hankinnan valmistelun tilanteesta sekä tarjouspyyntöasiakirjojen ja sopimusaineiston keskeisestä sisällöstä ja suunnitelluista muutoksista verrattuna Väyläviraston edellisiin PPP-hankkeisiin.

Tilaisuus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden hankkeesta kiinnostuneiden kesken. Markkinavuoropuhelua jatketaan seuraavaksi luottamuksellisella sähköisellä kyselyllä sekä mahdollisesti kahdenvälisillä markkinavuoropuheluilla. Informaatiotilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan 24.9. mennessä osoitteeseen terhi.honkarinta[at]vayla.fi. Ilmoittautuminen on vapaaehtoinen, mutta se auttaa tilaisuuden käytännön järjestelyissä. Ilmoittautumalla tilaisuuteen tai muuten kiinnostuneeksi projektista saa linkin, jonka kautta toimitetaan lisätietoa markkinavuoropuhelun edetessä.

Linkki ennakkoilmoitukseen: hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-017648

Linkki Väylän hankesivulle: vayla.fi/hailuoto