Hyppää sisältöön

Hailuodon kiinteän yhteyden markkinavuoropuhelutilaisuus lokakuussa

Julkaistu 25.9.2019

Hailuodon kiinteän yhteyden PPP-hankkeen ennakkoilmoitus ja kutsu informaatiotilaisuuteen 10.10.2019 on julkaistu 5. syyskuuta

Hailuodon lauttaranta kesällä 2019.

Hailuodon kiinteä yhteys: informaatiotilaisuus palveluntarjoajille lokakuussa


Hailuodon kiinteän yhteyden PPP-hankkeen valmistelusta ja palvelusopimuksen kilpailutuksesta järjestetään informaatiotilaisuus Helsingissä 10.10.2019 klo 11:30 – 18:00. Tilaisuus on suunnattu hankkeen toteutuksesta kiinnostuneille urakoitsijoille, suunnittelijoille, rahoittajille ja neuvonantajille. Tilaisuudessa kerrotaan hankinnan valmistelun tilanteesta sekä tarjouspyyntöasiakirjojen ja sopimusaineiston keskeisestä sisällöstä ja suunnitelluista muutoksista verrattuna Väyläviraston edellisiin PPP-hankkeisiin.

Tilaisuus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden hankkeesta kiinnostuneiden kesken. Markkinavuoropuhelua jatketaan seuraavaksi luottamuksellisella sähköisellä kyselyllä sekä mahdollisesti kahdenvälisillä markkinavuoropuheluilla. Informaatiotilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan 24.9. mennessä osoitteeseen terhi.honkarinta[at]vayla.fi. Ilmoittautuminen on vapaaehtoinen, mutta se auttaa tilaisuuden käytännön järjestelyissä. Ilmoittautumalla tilaisuuteen tai muuten kiinnostuneeksi projektista saa linkin, jonka kautta toimitetaan lisätietoa markkinavuoropuhelun edetessä.

Linkki ennakkoilmoitukseen: hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-017648

Linkki Väylän hankesivulle: vayla.fi/hailuoto