Hyppää sisältöön

Luumäki-Imatra-ratahanke: Sienimäen ylikäytävä Imatralla suljetaan kuukaudeksi

Julkaistu 6.10.2022 15.58

 

Sienimäen ylikäytävällä tehdään viimeistelytöitä maanantaista 10.10.2022 alkaen. Töiden aikana silta ei ole käytettävissä.

Silta suljetaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytöstä maanantaista 10.10. alkaen. Kulku ohjataan karttaan merkittyä kiertotietä pitkin. Ylikäytävän viimeistelytöiden arvioitu kesto on noin neljä viikkoa. Nyt tehtävien toimenpiteiden on tarkoitus lisätä sillan käytettävyyttä ja pidentää sen kulutuksen kestoa.

  

Liite: Jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitti kartalla

Lisätietoja:

Joonas Hämäläinen, hankkeesta vastaava projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3536, [email protected]

Toni Jauho, työmaapäällikkö, GRK Suomi Oy, puh. 050 575 3459, [email protected]

Iina Liukkonen, projekti-insinööri, Väylävirasto, puh. 029 534 3396, [email protected]

Jussi Palo, projektipäällikkö, Welado Oy, puh. 045 110 3720,  [email protected]

 

Hankkeen nettisivut: https://www.vayla.fi/luumaki-imatra-ratahanke

Luumäki-Imatra-ratahankkeen ajankohtaiset liikennejärjestelyt ja liikenteen kiertoreittejä esittelevät kartat löytyvät hankkeen nettisivuilta: https://vayla.fi/luumaki-imatra-ratahanke/hankkeen-liikennejarjestelyt

Hanke Facebookissa: https://facebook.com/luumakiimatra

 

Luumäki-Imatra-ratahankkeen tavoitteena on kehittää rataosuuden palvelutasoa parantamalla välityskykyä, toimintavarmuutta ja häiriötilanteiden hallintaa. Se tähtää tavaraliikenteen toimintaedellytysten ja henkilöliikenteen palvelutason parantamiseen. Hankkeen toteuttaminen tukee myös elinkeinoelämän kilpailukyvyn ylläpitoa ja kehittämistä, sekä parantaa alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden viihtyvyyttä vähentämällä liikenteen melua ja päästöjä.

Liitteet