Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen: Toijala-Valkeakoski, Rantoo ja Sonnanharju tasoristeysturvallisuuden parantaminen, ratasuunnitelma, Valkeakoski

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Toijala-Valkeakoski, Rantoo ja Sonnanharju tasoristeysturvallisuuden parantaminen, ratasuunnitelma, Valkeakoski.

Suunnitelman tavoitteena on parantaa Rantoon tasoristeyksen turvallisuutta muuttamalla tasoristeyksen ylittävän Rantoontien (Mt 13741) linjausta Valkeakosken suuntaan sekä parantamalla tien ja rautatien välistä risteyskulmaa. Suunnitelmaan kuuluu myös tasoristeysturvallisuuden parantamiseen liittyvät tiejärjestelyt. Lisäksi suunnitelman tavoitteena on poistaa Sonnanharjun tasoristeys korvaavan tieyhteyden avulla.

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään verkossa.

Suunnitelmaluonnokset ovat esillä 13.3.2023 alkaen verkko-osoitteessa:
https://vayla.fi/rantoo-ja-sonnanharju-valkeakoski. Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä 26.3.2023 saakka sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille 13.3.2023 kello 17:30-19:00 Teams-tapahtumassa, joka tallennetaan. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja

Väyläviraston projektipäällikkönä toimii Terhi Haapaniemi, [email protected]

Lisätietoja antavat:

Rakennuttajakonsultti Ramboll CM Oy:n projektipäällikkö Antti Uotila, puh. 050 567 5715, [email protected]

Suunnittelija Finnmap Infra Oy:n projektipäällikkö Mikko Ailisto, puh. 050 508 8991, [email protected]

Väylävirasto


 

Julkaistu 28.02.2023