Hyppää sisältöön

Kutsu medialle: Tervetuloa Kupittaa–Turku-ratahankkeen mediatilaisuuteen 18.4.2024 klo 16.00–17.00

Julkaistu 2.4.2024 9.30

Kupittaa–Turku-ratahankkeella on ilo kutsua median edustajat mediatilaisuuteen torstaina 18.4.2026 klo 16–17 Logomoon (Logi-sali), Junakatu 9. 

Kerromme tilaisuudessa kevään ja kesän rakennustöistä ja niiden vaikutuksista ympäristöön sekä vuoden isoista valmistumisista.

Puhumassa ovat osastonjohtaja Jussi Lindberg Väylävirastosta, hankkeen projektipäällikkö Erkki Mäkelä Väylävirastosta sekä Turun kaupungin edustaja.

Lämpimästi tervetuloa!

Erkki Mäkelä, projektipäällikkö, Väylävirasto

Ilmoittautumiset, haastattelu- ja kuvapyynnöt ma 15.4. mennessä hankkeen tiedottajalle Riitta Säterille, [email protected], p. 050 535 9079.

Seuraa hanketta: 
vayla.fi/kupittaa-turku-ratahanke
facebook.com/KupittaaTurkuratahanke
turku.fi/kupittaa-turku-ratahanke

Kupittaa–Turku-ratahankkeen tavoitteena on parantaa ja sujuvoittaa raideliikennettä koko Varsinais-Suomessa ja Rantaradalla. Lisäksi hanke mahdollistaa osaltaan Helsinki–Turku nopean junayhteyden toteuttamisen. Ratapihoilla tehtävien muutostöiden ansiosta Turun asemanseudulla vapautuu maata alueen kehittämiseen ja rautatieaseman henkilölaiturialueen turvallisuus ja esteettömyys paranevat. Hankkeen rakennustyöt sijoittuvat vuosille 2021–2026.  Hanke on saanut tukea Euroopan Unionilta sekä suunnitteluun että rakentamiseen. 

CEF-logo

Tämän julkaisun sisällöstä vastaa yksin Väylävirasto, eikä se välttämättä vastaa Euroopan unionin mielipidettä.