Hyppää sisältöön

AVOIN KUTSU: Digiroad-markkinawebinaariin haetaan yrityksiä ja toimijoita

Julkaistu 19.3.2020

31.3 järjestettävään markkinawebinaariin etsitään yrityksiltä ratkaisukeskeisiä ehdotuksia kesällä voimaan astuvan tieliikennelain toteuttamiseksi. Esitysten kohdeyleisönä ovat kunnat.

Metsäinen tiekuva ja teksti kutsumme sinut Digiroad-markkinawebinaariin

Kesällä astuvan Tieliikennelain myötä kunnilla ja ELY-keskuksilla on velvoisuus toimittaa tiedot asetetuista liikenteenohjauslaitteista, kuten liikennemerkeistä, ajoratamaalauksista ja liikennevaloista, Väylän Digiroad-järjestelmään.

Markkinawebinaarin tarkoituksena on esitellä kuvitteellisen case-esimerkin kautta vaihtoehtoja, joilla tieliikennelaki saadaan toteutettua. Kutsummekin nyt yrityksiä ja toimijoita esittelemään ratkaisukeskeisiä, teknisiä ratkaisujaan 31.3. pidettävään markkinawebinaariin. Esitysten sisällön tulee perustua alempana esitettyyn tehtävänantoon. Yleisönä webinaarissa ovat kunnat ja ELY-keskukset.

Tehtävänanto

Esitelkää tekninen ratkaisunne kahteen seuraavaan case-esimerkkiin.

Kunta X:llä on 50km katuverkkoa. Miten kunnan katuverkolta taltioidaan liikenteenohjauslaitetiedot, eritoten liikennemerkit? Miten varmennetaan niiden sijaintitarkkuus ja vaikutussuunta? Miten voidaan taltioida ominaisuustiedot, kuten lisäkilvet ja kuntatiedot? Miten varmistetaan tietojen ajantasaisuus Digiroadissa? Miten taltioidaan muut liikenteenohjauslaitteet, kuten valot ja tiemerkinnät?

Kunta Y:llä on 250km katuverkkoa. Miten kunnan katuverkolta taltioidaan liikenteenohjauslaitetiedot, eritoten liikennemerkit? Miten varmennetaan niiden sijaintitarkkuus ja vaikutussuunta? Miten voidaan taltioida ominaisuustiedot, kuten lisäkilvet ja kuntatiedot? Miten varmistetaan tietojen ajantasaisuus Digiroadissa? Miten taltioidaan muut liikenteenohjauslaitteet, kuten valot ja tiemerkinnät?

Ohjeet

Esityksen tulee olla max. 10 minuutin pituinen, tiivis, konkreettinen ja tekninen ratkaisuehdotus ylhäällä esitettyyn tehtävänantoon. 
Lisäksi yrityksillä ja toimijoilla on mahdollisuus tulla esittelemään toimintaansa laajemmin 15.5. pidettävässä Digiroad-kuntaseminaarissa.

Webinaari järjestetään 31.3.2020 kello 13-15.00 Skypen välityksellä.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut osallistumaan Markkinawebinaariin, ilmoittautukaa Digiroad-operaattorille ([email protected])

 

Lisätiedot
Digiroad-operaattori
[email protected]
Digiroad Väylän verkkosivuilla


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.