Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Päällystystyöt Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä

Uudenmaan ELY-keskuksen alueen maanteiden päällystysohjelman pituus oli vuonna 2023 noin 360 ajoratakilometriä.
Tiehanke Päällystystyöt Uusimaa Kanta-Häme Päijät-Häme Käynnissä

Päällystystyöt Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä 2023

Tiehanke Uusimaa Kanta-Häme Päijät-Häme Valmistunut

Vt 15 parantaminen välillä Kotka (Rantahaka) - Kouvola (Tykkimäki)

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen laatima tiesuunnitelma valtatien 15 välin Kotka–Kouvola kehittämiseksi on valmistunut lokakuussa 2019. Valtatie 15 on HaminaKotka sataman ja suurteollisuuden kuljetusten sekä Kymenlaakson työmatkaliikenteen pääväylä.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Maantien 637 parantaminen välillä Sorastajantien liittymä - Kuormaajantien kiertoliittymä, Jyväskylä

Hankekuvaus Hankkeen tavoitteena on maantien 637 (Laukaantie) parantaminen kaksiajorataiseksi (2+2) väyläksi välillä Sorastajantien liittymä - Kuormaajantien
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Kantatien 58 parantaminen välillä vt 23 - Samuli Rantasentie, Keuruu

Hankkeessa rakennetaan kaksi uutta kiertoliittymää kantatielle 58 Koulutien/Tehtaantien sekä Niilontien/Keuruuntien liittymiin. Lisäksi parannetaan jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita rakentamalla kaksi saarekkeellista suojatietä kantatielle 58 ja yksi saarekkeellinen suojatie Samuli Rantasentien liittymään.
Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä

Asematien liittymän parantaminen, Nivala

Asematien liittymää Nivalassa parannetaan kääntymiskaistoilla ja liikennevaloilla.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Valtateiden 8 ja 27 liittymäalueen liikennejärjestelyt, Kalajoki

ELY-keskus ja Kalajoen kaupunki ovat laatimassa tiesuunnitelmaa valtateiden 8 ja 27 liittymäalueen liikennejärjestelyistä. Suunnitelma valmistuu huhtikuun 2021 loppuun mennessä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 8 ja maantien 7771 (Satamatie) liittymäjärjestelyt sekä maantien 7771 jalankulku- ja pyörätie välillä vt 8 - Usvametsäntie, Kalajoki

ELY-keskus ja Kalajoen kaupunki laativat yhteistyössä tiesuunnitelmaa "Valtatien 8 ja maantien 7771 (Satamatie) liittymäjärjestelyt sekä maantien 7771 jalankulku- ja pyörätie välillä vt 8 - Usvametsäntie".
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 5, mt 18865 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Kitkantie-Nissinvaarantie, Kuusamo

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on laatinut yhdessä Kuusamon kaupungin kanssa tiesuunnitelman jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisesta valtatielle 5 ja maantielle 18865 välille Kitkantie - Nissinvaarantie.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Jylhämäntien (mt 8792) jalankulku- ja pyöräilyväylä ja Nuojuankoskentien (mt 8794) rumpujen uusiminen, Vaala

Hanke sisältää Jylhämäntien (maantien 8792) uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Jylhämäntielle välille Harritie - Koskitie ja viiden maantien rummun uusiminen Nuojuankoskentielle (maantie 8794). Hankkeella parannetaan tieosuuksien liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 847 (Limingantie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Rantavainio - Äimärautio, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy nykyisen jalankulku- ja pyöräilyväylän parantaminen pyöräilyn pääreitiksi välillä Rantavainio - Poikkimaantie. Suunnitelmaan sisältyy myös muita liikennejärjestelyjä jalankulun ja pyöräilyn turvallisuuden ja liikkumisympäristön parantamiseksi.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 18709 (Kuivasjärventie) jalankulku- ja pyörätie välillä Alakylä–Hämeenjärventie, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy uuden jalankulku- ja pyörätien suunnittelu maantielle 18709 (Kuivasjärventie) välille Alakylä–Hämeenjärventie. Samalla tarkastellaan linja-autopysäkkejä suunnittelualueella. Väylän rakentaminen edellyttää vesistösillan rakentamista Nurmiojan kohdalla.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 4 parantaminen Hirvaan kylän kohdalla, Rovaniemi VANHA

Aluevaraussuunnitelma sisältää valtatien 4 rakentamisen Hirvaan kohdalla uuteen paikkaan ohitustienä. Hankkeen taustaa Valtatie 4 vuorokausiliikenne Hirvaan kylän kohdalla on 4787 ajoneuvoa vuoroka
Tiehanke Lappi Valmistunut

Valtatien 5 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Ronkaisenniementie - Toranki, Kuusamo

Hankkeella laajennetaan jalankulun ja pyöräilyn väyläverkkoa ja parannetaan liikenneturvallisuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40