Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Valtatie 3 parantaminen välillä Lempäälä–Pirkkala: Ympäristövaikutusten arviointi ja yleissuunnitelma

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käynnistänyt suunnitteluhankkeen valtatie 3 ja Tampereen kaupunkiseudun 2-kehän parantamisesta.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 9 välillä Aura-Loimaa

Valtatie 9 on muuhun päätieverkkoon verrattuna keskimääräistä vaarallisempi. Liikenteen sujuvoittamiseksi suunnitellaan ohituskaistoja Auran ja Loimaan välille.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Seinäjoen asemakeskuksen kehittäminen

Ratahanke Etelä-Pohjanmaa Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Päijät-Häme

Päijät-Hämeen alueella on noin 600 tiesiltaa. Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Päijät-Häme Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Uusimaa

Uudenmaan alueella on noin 1900 tiesiltaa.  Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Uusimaa Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Kanta-Häme

Kanta-Hämeen alueella on noin 500 tiesiltaa. Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan ja korjataan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Kanta-Häme Käynnissä

Nokian ratapiha

Hankkeen tavoitteena on parantaa Nokian aseman rataosan liikennöitävyyttä ja mahdollistaa mm. lähijunaliikenteen kasvua. Hankkeessa ratapihalle rakennetaan uusi välilaituri ja uusi alikäytävä, sekä uusi liityntäpysäköintialue radan pohjoispuolelle.
Ratahanke Pirkanmaa Käynnissä

Valtatien 13 parantaminen maanteiden 380 ja 14774 välisellä osuudella, Lemi

Valtatieosuus Mikkelin ja Lemin välillä on pääosiltaan puutteellinen sen mäkisyyden, mutkaisuuden ja kapean poikkileikkauksen takia. Tietä ei kuitenkaan pyritä parantamaan heti koko yhteysväliltä, vaan pahimmat ongelmakohdat tunnistetaan ja poistetaan kiireellisyysjärjestyksessä rahoituksen mahdollistamassa tahdissa. Aikaisemmassa toimenpidesuunnitelmassa I parannuskohteeksi määritelty valtatie 13 Myttiömäen kohta (Savitaipale) on valmistunut Väyläviraston toimesta syksyllä 2023.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Päällystystyöt Lapissa

Lapin ELY-keskuksen päällystyskohteet kesällä 2024.
Tiehanke Päällystystyöt Lappi Käynnissä

Päällystystyöt Itä-Suomi

Näiltä sivuilta löydät merkittävät päällystyshankkeet Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maanteillä vuonna 2024.
Tiehanke Päällystystyöt Pohjois-Karjala Etelä-Savo Pohjois-Savo Suunnitteilla Käynnissä

Valtatien 8 parantaminen välillä Boholmintie – Kruunupyyntie, Kruunupyy, Kokkola

Etelä-Pohjanmaan elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus on käynnistänyt tiesuunnitelman laatimisen valtatielle 8 välillä Boholmintie – Kruunupyyntie (Kruunupyy, Kokkola).
Tiehanke Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Suunnitteilla

Kt 51 parantaminen välillä Sunnanvik-Munkinmäki

Uudenmaan ELY-keskus on keväällä 2023 käynnistänyt kantatien 51 parantamishankkeen välillä Sunnanvik – Munkinmäki. Suunnittelu sisältää YVA-menettelyn sekä yleissuunnitelman laatimisen.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Vt 12 välillä Joutjärvi-Uusikylä

Valtatien 12 yhteysväli Lahti–Kouvola on tärkeä osa itä-länsisuuntaista valtatieverkkoa (TEN-T kattava verkko) ja se on merkittävä yhteys elinkeinoelämän kulje
Tiehanke Kymenlaakso Päijät-Häme Suunnitteilla

Maantien 7702 jalankulku- ja pyörätie välillä Rinnetie–Laurilantie, Pyhäjärvi

ELY-keskus ja Pyhäjärven kaupunki laativat jalankulku- ja pyöräilytien tiesuunnitelmaa maantielle 7702 (Pyhäjärventie). Hankkeen tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta. 
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 4 parantaminen välillä Vehniä-Äänekoski

Keski-Suomen ELY-keskus on aloittamassa tiesuunnitelman laadintaa valtatielle 4 välille Vehniä – Äänekoski (Tikkakoski-Huutomäki).
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla
Sivut: 12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40