Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Imatrankosken ylikulkusilta

Nykyinen Imatrankoskentien ylikulkusilta puretaan ja korvataan uudella ylikulkusillalla sekä toteutetaan erillinen kevyen liikenteen silta
Ratahanke Etelä-Karjala Valmistunut

Oulu-Kontiomäki uudet liikennepaikat

Uudet liikennepaikat mahdollistavat Oulu-Kontiomäki rataosalla pitkien junien kohtaamiset.
Ratahanke Valmistunut Pohjois-Pohjanmaa Kainuu

Vuokatti-Kontiomäki perusparannus

Hankkeen tavoitteena on varmistaa liikennöinti perusparantamalla rataosa välillä Vuokatti-Kontiomäki, jotta rataosan liikennöinti voidaan turvata myös jatkossa.
Ratahanke Kainuu Valmistunut

Pesiökylän raakapuun kuormauspaikka, ratasuunnitelma; Suomussalmi

Pesiökylän raakapuun kuormauspaikan uudistamisen tarkoituksena on parantaa elinkeinoelämälle tärkeiden raakapuukuljetusten edellytyksiä. Hankkeessa suunnitellaan uusi raakapuun kuormauspaikka, joka korvaa Ämmänsaaren nykyisen kuormausalueen.
Ratahanke Kainuu Valmistunut

Joensuu–Heinävaara–Ilomantsi-radan täsmäkorjaukset

Hankkeen tavoitteena oli varmistaa radan turvallinen käytettävyys.
Ratahanke Pohjois-Karjala Valmistunut

Mt 16194 ja mt 16196 liittymän parantaminen, Suonenjoki

Suonenjoen kaupunki on laatinut katu- ja rakennussuunnitelmaa maanteiden 16194 ja 16196 liittymän parantamisesta.
Tiehanke Pohjois-Savo Valmistunut

Vt 8 Hyvelä-Söörmarkku

Varsinais-Suomen ELY-keskus on laatinut aluevaraussuunnitelman valtatien 8 parantamiseksi Porissa välillä Hyvelä – Söörmarkku. Valtatie 8 toimii Porin pohjoise
Tiehanke Satakunta Valmistunut

Vt 8 Turku-Pori

Valtatie 8 Turku-Pori -välillä (135 km) on tärkeä väylä Turun, Rauman ja Porin seutujen liikennejärjestelmässä ja päätieverkon keskeisimpiä kehitettäviä osia. Turku-Pori -yhteysväliä on viime vuosina parannettu runsaalla 100 M eurolla, mutta useita merkittäviä turvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta parantavia toimenpiteitä on edelleen toteuttamatta. Suunnittelu etenee eri kohteissa omaa tahtiaan.
Tiehanke Satakunta Varsinais-Suomi Valmistunut

Vt 9 Loimaa

Loimaan risteyssilta valmistui vuonna 2019. Eritasoliittymän ramppijärjestelyt valmistuivat keväällä 2020. Uudet riista-aidat valmistuivat suurimmaksi osaksi kesällä 2020.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Valtatie 9 parantaminen, Oriveden eritasoliittymä ja ohituskaista

Valtatie 9:ää parannetaan Orivedellä eritasoliittymän kohdalla ja noin 1,7 kilometrin matkalta nykyisen ohituskaistan alueella
Tiehanke Pirkanmaa Valmistunut

Valtatie 15 Kotkan sisääntulotie (Hyväntuulentie)

Valtatie 15 (Hyväntuulentie) on pääyhteys valtatieltä 7 Kotkan keskustaan ja maan suurimpiin satamiin. Hanke selkeyttää alueen liikenneverkkoa ja parantaa pääväylien yhdistettävyyttä, sujuvuutta ja liikenneturvallisuutta.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Teiskontien jalankulku- ja pyöräilyväylä, Vt 12

Teiskontien eteläpuolella sijaitseva jalankulku- ja pyöräilyväylä parannetaan vuoden 2021 loppuun mennessä.
Tiehanke Pirkanmaa Valmistunut

Ylivieska-Iisalmi-radan sähköistys

Hankkeessa sähköistetään rataosat Iisalmi–Ylivieska ja Siilinjärvi– Ruokosuo sekä rakennetaan Iisalmeen sähköistetty kolmioraide. Sähköistettävää raidetta on yhteensä 166 km.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Valmistunut

Tampere–Pori tasoristeysten poisto ja parantaminen

Tasoristeykset muodostavat rautateiden selkeimmän turvallisuusriskin. Hankkeen alussa vuonna 2020 Tampere-Pori rataosuudella oli 43 tasoristeystä, joista vuoden 2023 loppuun mennessä on poistettu 6 tasoristeystä.
Ratahanke Satakunta Pirkanmaa Käynnissä

Tasoristeysturvallisuuden parantaminen välillä Penttilä-Aaltokangas, ratasuunnitelma; Oulu ja Ii

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa rataosuudella Oulu - Laurila tasoristeysturvallisuuden parantamiseksi.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40