Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Kevyen liikenteen järjestelyt valtatiellä 20 Taipaleenharjun kohdalla, Pudasjärvi

Kevyen liikenteen järjestelyt käynnistyvät Pudasjärvellä valtatiellä 20 Taipaleenharjun kohdalla välillä Kankaanpääntie – Pyöriäniementie.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Valtatien 4 / maantien 18609 liittymäjärjestelyt Haurukylän kohdalla, Tyrnävä

ELY-keskus ja Tyrnävän kunta laativat tiesuunnitelmaa valtatien 4 / maantien 18609 (Haurukyläntie) liittymäjärjestelyistä. Hankkeen tavoitteena on parantaa liittymäalueen liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 7702 jalankulku- ja pyörätie välillä Rinnetie–Laurilantie, Pyhäjärvi

ELY-keskus ja Pyhäjärven kaupunki laativat jalankulku- ja pyöräilytien tiesuunnitelmaa maantielle 7702 (Pyhäjärventie). Hankkeen tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta. 
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Oulun Oritkarin kolmioraide

Valmis Oritkarin kolmioraide mahdollistaa tehokkaamman ja turvallisemman vaihtotyöliikenteen teollisuusraiteille sekä kaivoskuljetukset kehittyvään Oulun Oritkarin satamaan.
Ratahanke Valmistunut

Ratasuunnittelu Tampere–Oulu

Hanke sisältää seuraavat suunnittelukohteet: Liminka-Oulu kaksoisraide ratasuunnitelma Lielahti-Lakiala kaksoisraide yleissuunnitelma ja YVA Vahojärven liikennepaikan parantaminen, Parkano Kankaan liikennepaikan parantaminen, Ylivieska Hirvinevan liikennepaikan parantaminen, Liminka
Ratahanke Pirkanmaa Etelä-Pohjanmaa Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Lahdenperä–Jämsä rataoikaisu ja kaksoisraide

Ratahanke Keski-Suomi Suunnitteilla

VT4 parantaminen Kevätlahden liittymän kohdalla, Äänekoski

Tiesuunnitelma sisältää valtatien 4, Kevätlahden maantien 16801 ja Mämmentien liittymään suunniteltavan eritasoliittymän sekä siihen kytkeytyvät yksityistiej
Tiehanke Käynnissä Keski-Suomi

Mt 630 (Puuppolantie) ja mt 16707 (Autiokankaantie) jalankulku- ja pyöräilyväylät, tiesuunnitelma, Jyväskylä

Hankekuvaus Hankkeessa suunnitellaan jalankulku- ja pyöräilyväyliä: 0,7 km maantielle 630 (Puuppolantie) välille Mehtolantie-Autiokankaantie sekä 2,8 km maantielle 16707 ( Autiokankaantie) välille P
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 4 ohituskaistojen parantaminen, Äänekoski, tiesuunnitelman muutossuunnitelma välillä Konginkangas-Kalaniemi, Äänekoski

Keski-Suomen ELY-keskus on heinäkuussa 2021 käynnistänyt tiesuunnitelman muutossuunnitelman valtatiellä 4 Äänekoskella välillä Konginkangas-Kalaniemi. 
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 642 (Äänekoskentie) Äänekosken sillan uusiminen ja liittymäjärjestelyt

Maantie 642 on Äänekosken keskustaajaman, Suolahden ja Laukaan Kuusan välillä kulkeva seututie. Suunnittelualue sijaitsee Äänekosken taajamassa Kotakennääntien ja Äänekoskentien kiertoliittymän ja Ääneniementien välisellä osuudella.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Kokkolan turvalaitteiden uusiminen

Hankkeessa uusittiin Kokkolan ratapihan vanhentuneet turvalaitejärjestelmät ja mahdollistettiin eurooppalaisen rautatieliikenteen hallintajärjestelmän (ERTMS-järjestelmän) käyttöönotto tulevaisuudessa.
Ratahanke Keski-Pohjanmaa Valmistunut

Vt 4 Äänekoski - Pihtipudas, toimenpideselvitys ja Pihtiputaan kohdan aluevaraussuunnitelma

ELY-keskuksessa on käynnistynyt toimenpide- ja aluevaraussuunnitelma laatiminen välille Äänekoski-Pihtipudas. Toimenpide- ja aluevaraussuunnitelman tavoittee
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 6 parantaminen Kouvolan kohdalla välillä Keltti - Tanttari

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa tiesuunnitelman laatimisen valtatielle 6 Kouvolan kohdalle Keltin ja Tanttarin välille alkuvuodesta 2022. Tiesuunnitelmassa tarkennetaan vuonna 2015 laaditun yleissuunnitelman mukaiset liikenneratkaisut. Suunnittelua tehdään yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa, joka laatii samanaikaisesti katusuunnitelmia ja asemakaavoja alueelle.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Mt 355 Merituulentien parantaminen, Kotka

Maantie 355 (Merituulentie) on pääyhteys valtatieltä 15 (Hyväntuulentie) HaminaKotkan pääsatamaan Mussalossa. Merituulentie on myös tärkeä Kotkan sisäistä liikennettä palveleva yhteys Mussalosta Kotkan keskustaan.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla
Sivut: 6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40