Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
592 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

E18 Turun kehätien Raision keskustan kohta

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen laatima tiesuunnitelma E18 Turun kehätien parantaminen Raision keskustassa on hyväksytty Traficomissa 30.6.2022 ja suunnitelma on lainvoimainen.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Rataosuuden Vuokatti-Kontiomäki parantaminen, Sotkamo ja Paltamo

Suunnittelukohteena on Joensuu-Kontiomäki rataosuus välillä Vuokatti-Kontiomäki. Suunnitelmaa laaditaan yhteistyössä Väyläviraston sekä Sotkamon ja Paltamon kuntien kanssa.
Tiehanke Kainuu Käynnissä

Espoo–Salo-oikorata

Espoo-Salo -oikoradan yleissuunnitelma on valmistunut. Yleissuunnitelmassa on kerrottu oikoradalle määritellyt tavoitteet, radan sijainti yleiskaavan tarkkuustasolla, arvioitu radasta aiheutuvat vaikutukset sekä niiden vähentämis- ja lieventämistoimenpiteet sekä määritetty oikoradan kustannukset. Espoo-Salo -oikorata on osa Helsinki-Turku nopea junayhteys -hanketta.
Ratahanke Uusimaa Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Maantie 2774 jalankulku- ja polkupyörätie Sorvajärventie–Lammassaarentie

Pirkanmaan ELY- keskus ja Ylöjärven kaupunki suunnittelevat jalankulku- ja pyörätietä Ylöjärvelle Mutalan ja Ylisen alueelle
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Valtatien 21 parantaminen Palojoensuu-Maunu, Enontekiö

Tiesuunnitelma sisältää valtatien 21 ja sen vesistösiltojen parantamisen tiejärjestelyineen välillä Palojoensuu-Maunu. Suunniteltavan osuuden pituus on noin 50 km.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Riihimäki-Tampere kohtauspaikat

Ratahanke Kanta-Häme Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 18 Alavus-Jyväskylä

Hankearviointi ja toimenpideselvitys valtatien 18 parantaminen välillä Alavus – Jyväskylä on valmistunut. Hankearvioinnissa ja toimenpideselvityksessä on tarkasteltu koko yhteysvälin nykytilaa ja ongelmakohtia, määritelty tavoitetila valtatielle 18 sekä määritelty toimenpiteet millä tavoitetilaan päästään.
Tiehanke Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 5 parantaminen välillä Siilinjärvi–Pöljä–Alapitkä

Valtatie 5 Helsinki–Sodankylä on valtakunnallisesti tärkeä pohjois–eteläsuuntainen valtatie. Tie kuuluu yleiseurooppalaiseen tieverkkoon ja on osa Eurooppatietä E63. Suunnittelukohde Siilinjärvi - Pöljä - Alapitkä
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Oulun henkilöratapiha, ratasuunnitelma; Oulu

Hanke sisältää Oulun henkilöratapihan kehittämistä ja uudistamista. Hanke toteutetaan yhteishankkeena Oulun kaupungin kanssa.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

E18 Turun kehätie, Kausela–Kirismäki

Hankkeessa parannettiin liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta alati vilkkaammalla tieosuudella. Hankkeen tavoitteena oli myös tuoda uusia mahdollisuuksia elinkeinoelämälle ja alueen maankäytön suunnitteluun.
Tiehanke Varsinais-Suomi Valmistunut

Maantien 847 (Limingantie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Rantavainio - Äimärautio, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy nykyisen jalankulku- ja pyöräilyväylän parantaminen pyöräilyn pääreitiksi välillä Rantavainio - Poikkimaantie. Suunnitelmaan sisältyy myös muita liikennejärjestelyjä jalankulun ja pyöräilyn turvallisuuden ja liikkumisympäristön parantamiseksi.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 3 Mansoniemi-Riitiala

Valtatie 3:lla on käynnistynyt tiesuunnitelman laatiminen Ikaalisten pohjoispuolelle.   Valtatie 3 suunnitteluosuus Ikaalisten pohjoispuolella alk
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Kantatien 71 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Toroppala–Kerimäki, Savonlinna

Hankkeen tavoitteena on parantaa jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita Toroppalan ja Kerimäen välillä.
Tiehanke Etelä-Savo Suunnitteilla

Kantatien 73 parantaminen välillä Braheantie–Timitrantie, Lieksa

Hankkeen tavoitteena on turvata maantieyhteys Lieksanjoen ylitse, uudenaikaistaa pyöräilyn ja jalankulun yhteyksiä sekä kehittää yhteistyössä Lieksan kaupungin kanssa liikenneyhteyksiä Lieksan sataman suuntaan.
Tiehanke Pohjois-Karjala Suunnitteilla

Maantien 39013 Alassalmen jäälleajoteiden lakkauttaminen, Vaala

Hankkeessa lakkautetaan maantienä Alassalmen lossiyhteyden korvaavat jäälleajotiet, joita ei enää käytetä lossia korvaavana yhteytenä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40