Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
Ei tuloksia
true

Rataosuuden Vuokatti-Kontiomäki parantaminen, Sotkamo ja Paltamo

Suunnittelukohteena on Joensuu-Kontiomäki rataosuus välillä Vuokatti-Kontiomäki. Suunnitelmaa laaditaan yhteistyössä Väyläviraston sekä Sotkamon ja Paltamon kuntien kanssa.
Tiehanke Kainuu Käynnissä

Maantien 900 (Hyryntie) parantaminen välillä Kantolankuja-Pajakkakosken silta, Kuhmo

Kuhmon kunta laatii tiesuunnitelmaa maantien 900 (Hyryntie) parantamisesta välillä Kantolankuja - Pajakkakosken silta.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla Käynnissä

Päällystystyöt Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa päällystetään vuonna 2023 150 km maanteitä ja 7 km jalankulun ja polkupyöräilyn väyliä. Maanteiden uudelleenpäällystyksiin, paikkauksiin sekä tiemerkintöihin käytetään kuluvana vuonna noin 23 miljoonaa euroa.
Tiehanke Päällystystyöt Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Käynnissä

Siltatyöt Kainuussa

Tiehanke Kainuu Käynnissä