Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Kantatien 78 parantaminen Porokadun liittymän kohdalla, Rovaniemi

Suunnitelma sisältää kantatien 78 (Ranuantie) sekä Porokadun ja Poropolun liittymäjärjestelyjen laatimisen Rovaniemellä.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Valtatien 6 parantaminen välillä Koskenkylä - Kouvola

Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset ovat käynnistäneet toimenpideselvityksen laatimisen valtatien 6 välille Koskenkylä-Kouvola, Loviisa, Lapinjärvi ja Kouvola. Toimenpideselvityksessä määritellään tavoitetila valtatielle sekä vaiheittain toteuttamisen polku.
Tiehanke Uusimaa Kymenlaakso Suunnitteilla

Maantie 249 parantaminen välillä Kaukolantien liittymä–Pehtoorinpolun liittymä, Sastamala

Tie- ja rakennussuunnitelmaHankekuvaus Maantietä 249 (Sastamalantie) parannetaan suunnittelemalla jalankulku- ja polkupyörätie maantien eteläpuolelle välille Kaukolantien liittymä–Pehtoorinpolun lii
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Maantien 92 parantaminen Karigasniemen sillan kohdalla, Utsjoki

Suunnitelmaan sisältyy nykyisen Karigasniemen sillan uusiminen.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Maantien 14748 (Ylijärventien) parantaminen soratienä hyödyntäen alueen sivukivivarantoja, Lappeenranta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on lähtenyt muodostamaan sorateiden parantamisen toimenpide-ohjelmaa vuonna 2021 valmistuneen merkitysluokitustyön ja sen yhteydessä laaditun 288 soratie-jaksoa koskeneen selvitystyön jatkoksi. Työskentelyn pohjalta on valittu kymmenen kohdetta jatkotarkasteluihin mahdollisia tulevia lähiajan parantamistarpeita varten. Kasarin maantie 14748 (Ylijärventie) on yksi näistä kohteista.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Maantien 14784 (Mantereentie) parantaminen Kutilan taipaleen kohdalla, Taipalsaari

Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Taipalsaaren kunta ja Lappeenrannan kaupunki laativat esiselvitystä Maantien 14784 parantamisesta liittyen Kutilan kanavahankkeeseen. Hankkeessa pyritään selvittämään maantien 14784 optimi linjaus ja uuden rakennettavan sillan paikka suunnitellun Kutilan kanavan yli.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Valtatien 15 parantaminen Lautaron liittymän kohdalla, Kouvola, tiesuunnitelma

Kaakkois-Suomen ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa valtatien 15 parantamisesta Lautaron liittymän kohdalla. Muutos koskee noin 600 metrin pituista osaa. Tavoitteena on parantaa valtatien liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta kyseisellä tieosuudella.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Kantatien 62 parantaminen Käyhkään kanavan kohdalla, Ruokolahti

Muutos koskee noin 1,5 kilometrin pituista osaa Käyhkään kanavan kohdalla. Tavoitteena on parantaa kantatien sujuvuutta ja liikenneturvallisuutta muuttamalla tien linjausta ja suunnittelemalla uusi silta. Tielinjauksen muuttamisella mahdollistetaan myös sillan alikulkukorkeuden nostaminen. Lisäksi suunnitelmassa järjestellään yksityisteiden liittymiä.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Maantien 848 ja maantien 18718 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Koiteli–Huttukylä, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelu maantielle 848 välille Koiteli–Huttukyläntien liittymä sekä maantielle 18718 välille Koitelinkoskentie–Hietatörmäntie. Suunnitelman tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ja sujuvuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Suhangon kaivostie, Ranua

Hankkeessa rakennetaan uusi tieyhteys kantatieltä 78 Suhangon kaivosalueelle.
Tiehanke Lappi Käynnissä

Siltatyöt 2023 - Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Kaakkois-Suomen siltojen ylläpidon ja rakentamisen rahoitus vuonna 2023 on 4,4 M€, joka sisältää myös Kiiskijärven uuden sillan rakentamisen loppuun saattamisen erillisrahoituksen turvin. Rahoituksella korjataan tai uudistetaan 4 siltaa ja lisäksi tehdään paljon pieniä siltojen korjaustöitä. Rahoitusta käytetään myös siltojen tarkastuksiin sekä korjaussuunnitelmien laatimiseen.
Tiehanke Kymenlaakso Etelä-Karjala Käynnissä

Hailuodon kiinteä yhteys

Hailuotoon rakennetaan kiinteä maantieyhteys Oulun Riutunkarin ja Hailuodon Huikun välille. Kiinteä yhteys tulee korvaamaan nykyisen lauttayhteyden.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Vt 4 Lusi-Kanavuori, toimenpideselvitys

Keski-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset ovat käynnistäneet toimenpideselvityksen laatimisen välille Lusi - Kanavuori. Toimenpideselvityksessä määritellään tavoitetila valtatielle 4 sekä vaiheittain toteuttamisen polku. Hartolan kohdalla suunnittelua tarkennetaan aluevaraussuunnitelmaksi, jossa määritellään valtatien 4 tarvitsemat tilavaraukset asemakaavoituksen tarpeisiin. 
Tiehanke Keski-Suomi Päijät-Häme Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20