Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Kantatien 58 parantaminen välillä vt 23 - Samuli Rantasentie, Keuruu, tiesuunnitelma

Hankkeen tavoitteena on tiesuunnitelman laatiminen kantatielle 58 välille vt 23 - Samuli Rantasentie, Keuruu.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatie 12 Alasjärvi-Huutijärvi

Valtatiellä 12 on liikenteellisesti erittäin keskeinen merkitys Tampereen kaupunkiseudulle. Valtatien 12 tieosuus Alasjärveltä Huutijärvelle sijaitsee Tampereen ja Kangasalan kaupunkien alueilla. Valtatie on nykyisin yksiajoratainen moottoriliikennetie. Parannettavan tieosuuden pituus on noin 12 km. Tieosuus ruuhkautuu säännöllisesti työmatkaliikenteen aikana.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Kantatien 76 (Vuokatintie) ja rautatien alikulku, Sotkamo

ELY-keskus ja Sotkamon kunta laativat yhteistyössä tiesuunnitelmaa kantatielle 76 (Vuokatintie) Sotkamoon. Tiesuunnitelmaan sisältyy jalankulku- ja pyöräliikenteen, hiihtoladun ja moottorikelkkareitin alikulkukäytävä kantatien 76 ja radan alitse Kuikkalammentien liittymän länsipuolelle
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Päällystystyöt 2024 - Satakunta

Kesän 2024 päällystystyöt Satakunnassa käynnistyvät huhti-toukokuun vaihteessa.
Tiehanke Päällystystyöt Satakunta Käynnissä

Päällystystyöt 2024 - Varsinais-Suomi

Kesän 2024 päällystystyöt Varsinais-Suomessa käynnistyvät huhti-toukokuun vaihteessa.
Tiehanke Päällystystyöt Varsinais-Suomi Käynnissä

Mt 970 parantaminen rakentamalla kävely- ja pyöräilyväylä Utsjokisuun kohdalle, Utsjoki

Suunnitelmana on rakentaa kävely- ja pyöräilyväylä siltoineen Utsjoki Arctic Resort hotellille sekä turvallinen kulkuväylä kevyelle liikenteelle Utsjoen yli ajoneuvosillan sijaan.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Vt 9 parantaminen välillä Lotteinen–Jännevirta, Siilinjärvi

Hankkeen tavoitteena on liikenneturvallisuuden ja sujuvuuden parantaminen rakentamalla eritasoliittymä maantien 562 (Lentokentäntie) liittymän kohdalle sekä nykyisen Jännevirran ohituskaistaosuuden jatkaminen.
Tiehanke Pohjois-Savo Käynnissä

Maantien 14871 parantaminen rakentamalla jalankulku- ja pyöräilyväylä välille Rantaportintie – mt 4062 liittymä, Imatra ja Ruokolahti

Kaljaniemen maantien 14871 varteen (tieosuus Patotie – Kaljaniementie) esitetään alustavasti rakennettavaksi pääosin erillistä, maantiestä välialueella erotettua, jalankulku- ja pyöräilyväylää noin 4,1 km:n matkalle välille Rantaportintie (Stora Enson Imatran tehtaiden katuliittymä) – mt 4062 (Ukonsalmentien) liittymä Imatran kaupungin ja Ruokolahden kunnan alueella. Lisäksi hankekohteessa esitetään tehtäväksi pieniä liikenneturvallisuutta parantavia toimenpiteitä.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Mt 642 (Äänekoskentie) liittymäjärjestelyt välillä Paatela-Rotkola, tiesuunnitelma, Äänekoski

Maantie 642 on Äänekoskelta Suolahden kautta Laukaan Kuusan kylään johtava seututie. Tie alkaa nelostien Äänekosken pohjoisesta liittymästä, ja yhdistyy Kuusaassa seututiehen 637. Maantie 642 toimii kaakonpuoleisesta päästä toisena pääyhteytenä valtatien 4 ja Äänekosken keskustan välillä Kotakennääntien katuyhteyden lisäksi. Äänekosken itäpuolella maantie 642 toimii Äänekosken ja Suolahden taajamien välisenä pääyhteytenä. Maantiellä 642 on suuri merkitys sekä paikallisen liikenteen väylänä Äänekosken kohdalla että seudullisen liikenteen väylänä Äänekosken saavutettavuuteen.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maanteiden 16620 ja 6113 parantaminen sekä jalankulun ja pyöräilyn järjestelyt välillä Muurame – Keljonkangas, tiesuunnitelma, Muurame ja Jyväskylä

Maantiet 16620 ja 6113 muodostavat yhdessä niin kutsutun Vanhan Nelostien. Tie on Muuramen keskustaajaman ja Jyväskylän Keljonkankaan alueen yhdistävä yhdystie, joka palvelee ensisijaisesti tien varren asutusta, kuntien välistä hidasta liikennettä sekä paikallista joukkoliikennettä.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatie 3 parantaminen välillä Lempäälä–Pirkkala: Ympäristövaikutusten arviointi ja yleissuunnitelma

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käynnistänyt suunnitteluhankkeen valtatie 3 ja Tampereen kaupunkiseudun 2-kehän parantamisesta.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 9 välillä Aura-Loimaa

Valtatie 9 on muuhun päätieverkkoon verrattuna keskimääräistä vaarallisempi. Liikenteen sujuvoittamiseksi suunnitellaan ohituskaistoja Auran ja Loimaan välille.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Siltatyöt 2024 - Päijät-Häme

Päijät-Hämeen alueella on noin 600 tiesiltaa. Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Päijät-Häme Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Uusimaa

Uudenmaan alueella on noin 1900 tiesiltaa.  Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Uusimaa Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Kanta-Häme

Kanta-Hämeen alueella on noin 500 tiesiltaa. Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan ja korjataan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Kanta-Häme Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20