null Vt 4 Kirri-Tikkakoski: Kiertotiejärjestelyjä valtatiellä 4 Puuppolan kohdalla

Vt 4 Kirri-Tikkakoski: Kiertotiejärjestelyjä valtatiellä 4 Puuppolan kohdalla

Julkaistu 10.12.2019

Liikennejärjestelyt muuttuvat valtatiellä 4 Puuppolan päiväkodin kohdalla, kun käytössä ollut lyhyt rakentamisen aikainen kiertotie poistuu käytöstä torstaina 12.12.2019. Liikenne siirtyy vanhan valtatien 4 kohdalle rakennetulle uuden moottoritien sillalle, joka otetaan käyttöön kaksisuuntaisena.

Nyt liikenteelle otetaan Matinmäen risteyssillan kahdesta sillasta idänpuoleinen silta. Rakentamistyöt jatkuvat edelleen lännenpuoleisella sillalla.
 

 

 

Lisätietoja:

Hankkeen talouteen liittyvät asiat:

Ari Mäkelä, asiantuntija, Väylä, puh. 0295 34 3567, [email protected]

Rakentamiseen liittyvät asiat:

Jarmo Niskanen, projektipäällikkö, Väylä, puh. 0295 34 3127, [email protected]

Jaakko Taipale, työpäällikkö, Destia Oy, puh. 040 350 1539, [email protected]
  

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt4-kirri-tikkakoski
www.facebook.com/vt4kirritikkakoski

 

Kirri- Tikkakoski -hankkeen tavoitteena on valtatien 4 parantaminen moottoritienä välillä Kirri-Tikkakoski Jyväskylä ja Vehniä Laukaa. Tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen palvelutaso ja turvallisuus, tasalaatuiset ajo-olosuhteet, matka-aikojen ennakoitavuus sekä kuljetusten toimintavarmuus.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme myös maankäytön yhteensovittamisesta ja liikenteen palvelutasosta. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.