Hyppää sisältöön

Vt 4 Kirri-Tikkakoski: Kiertotiejärjestelyjä valtatiellä 4 Puuppolan kohdalla

Julkaistu 10.12.2019

Liikennejärjestelyt muuttuvat valtatiellä 4 Puuppolan päiväkodin kohdalla, kun käytössä ollut lyhyt rakentamisen aikainen kiertotie poistuu käytöstä torstaina 12.12.2019. Liikenne siirtyy vanhan valtatien 4 kohdalle rakennetulle uuden moottoritien sillalle, joka otetaan käyttöön kaksisuuntaisena.

Nyt liikenteelle otetaan Matinmäen risteyssillan kahdesta sillasta idänpuoleinen silta. Rakentamistyöt jatkuvat edelleen lännenpuoleisella sillalla.
 

 

 

Lisätietoja:

Hankkeen talouteen liittyvät asiat:

Ari Mäkelä, asiantuntija, Väylä, puh. 0295 34 3567, [email protected]

Rakentamiseen liittyvät asiat:

Jarmo Niskanen, projektipäällikkö, Väylä, puh. 0295 34 3127, [email protected]

Jaakko Taipale, työpäällikkö, Destia Oy, puh. 040 350 1539, [email protected]
  

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt4-kirri-tikkakoski
www.facebook.com/vt4kirritikkakoski

 

Kirri- Tikkakoski -hankkeen tavoitteena on valtatien 4 parantaminen moottoritienä välillä Kirri-Tikkakoski Jyväskylä ja Vehniä Laukaa. Tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen palvelutaso ja turvallisuus, tasalaatuiset ajo-olosuhteet, matka-aikojen ennakoitavuus sekä kuljetusten toimintavarmuus.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme myös maankäytön yhteensovittamisesta ja liikenteen palvelutasosta. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.