Takaisin

Vuoden joukkoliikennehenkilöksi valittiin Liikenneviraston Marja Rosenberg

Vuoden joukkoliikennehenkilöksi valittiin Liikenneviraston Marja Rosenberg

Julkaistu 19.9.2014

Paikallisliikenneliitto on valinnut vuoden joukkoliikennehenkilöksi Liikenneviraston Marja Rosenbergin. Tunnustuksen takana on paljon työtä joukkoliikenneuudistuksen ja JOUSI -ryhmän parissa. Marja toimii johtavana joukkoliikenneasiantuntijana Joukkoliikenteen palvelut -yksikössä.

Tunnustus tuli työstä vaativan joukkoliikenneuudistuksen läpiviennissä sekä JOUSI -ryhmän työstä. JOUSI -ryhmässä on mietitty visiota ja toteutusta sille, miten eri joukkoliikenteen toimijat saisivat joukkoliikenteestä houkuttelevamman vaihtoehdon. Tavoitteena on saada 200 miljoonaa lisämatkaa joukkoliikenteeseen vuoteen 2022 mennessä.

"Vaikka tunnustus osui tällä kertaa minulle, niin yhteistyön merkitystä ei voi koskaan ylikorostaa. Kiitos asioiden etenemisestä kuuluu koko yksikölle ja muille yhteistyökumppaneille", Marja täsmentää.

"Tuntuu hyvältä!"

Marja kertoo, että tunnustuksen saaminen tuntui erittäin hyvältä. Työtä joukkoliikenteen parissa Marja on tehnyt koko sen 3 vuoden ajan, kun hän on johtanut joukkoliikennealaa Livissä valtakunnan tasolla.

"Työ ei ole aina ollut helppoa ja olen tehnyt sitä täydellä sydämellä, työtunteja laskematta. Rohkaisevaa on kuitenkin ollut se, että työtä on saanut tehdä yhdessä alan toimijoiden kanssa. Keskeinen yhteisymmärrys ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat voimistuneet verkostoituneen toiminnan tuloksena", kertoo Marja.

Marjan mukaan tunnustus oli erityisen mukavaa saada juuri Paikallisliikennepäivillä.

"Oli hienoa, että tunnustuksesta saadun ilon pystyi jakamaan runsaan ammattilaisjoukon kesken", Marja sanoo hymyillen.

Liikennevirasto onnittelee Marjaa hyvin tehdystä työstä!

 


reaktionapit