Takaisin

Vt 5 Mikkeli–Nuutilanmäki: Ratinlammen ylikulkusillalla suljetaan yksi ajokaista yötöiden ajaksi

Vt 5 Mikkeli–Nuutilanmäki: Ratinlammen ylikulkusillalla suljetaan yksi ajokaista yötöiden ajaksi

Julkaistu 27.08.2018

Vt 5 Mikkeli–Nuutilanmäki -työmaalla tehdään tällä viikolla yötöitä Mikkelin Tuppuralan eritasoliittymän alueella. Töiden vuoksi yksi ajokaista suljetaan Ratinlammen ylikulkusillan kohdalla.

Mikkelin Tuppuralan eritasoliittymän alueella tehdään Ratinlammen ylikulkusillan maatukien anturoiden purkutyötä yöaikaan kello 23–05 tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 28.–29. elokuuta. Työ voi jatkua myös seuraavana yönä.

– Todennäköisesti saamme purkutyön tehtyä jo maanantain ja tiistain välisenä yönä, mutta olemme varautuneet jatkamaan työaikaa myös seuraavalle yölle, kertoo Destian työmaapäällikkö Jari Lievonen.

Kaksikaistainen tie muutetaan yöllä tehtävien töiden ajaksi yksikaistaiseksi. Liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä toiselle kaistalle, liikenne voidaan myös joutua pysäyttämään ajoittain.

Työmaan kohdalla nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa.

Louhintatyöt jatkuvat

Hankealueella tehdään edelleen myös louhintatöitä. Tällä viikolla louhintoja tehdään Tuppuralan eritasoliittymän ja Visulahden välillä. Louhintojen ajaksi liikenne voidaan joutua pysäyttämään ajoittain, mutta korkeintaan kahdeksan minuutin ajaksi.

 

Lisätiedot


Projektipäällikkö Harri Liikanen, Liikennevirasto, puh. 029 534 3007, harri.liikanen@liikennevirasto.fi


Projektijohtaja Harri Korhonen, Destia Oy, puh. 0400 943 596, harri.korhonen@destia.fi
 

Hanke verkossa
 

Liikenneviraston hankesivut
Lentokuvia hankkeen linjauksista, Flickr
Vt 5 Mikkeli–Juva Facebookissa
Liity hankkeen sähköpostilistalle

Valtatie 5 Tuppuralan ja Nuutilanmäen välillä rakennetaan nelikaistaisena, keskikaiteellisena tienä, jonka liittymät toteutetaan eritasoliittyminä. Tie sijoittuu tällä osuudella pääosin uuteen maastokäytävään ja nykyinen valtatie jää rinnakkaistieksi. Nuutilanmäki–Juva-osuuden muutossuunnittelu aloitettiin syksyllä 2017 ja osuuden rakennustyöt alkavat vuoden 2019 aikana. Osuuden Nuutilanmäki–Vehmaa parantamisen tavoitteena on saada myös tästä tiejaksosta suurelta osalta yhtä laadukas kuin Mikkeli–Nuutilanmäki. Vt 5 Mikkeli–Juva valmistuu pääosin vuonna 2020.


reaktionapit