Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkeli-Juva: Tuppuralan eritasoliittymän rampit ovat normaalisti liikenteen käytössä 23–24.7.

Julkaistu 23.07.2020

Valtatie 5:lla Mikkelin Tuppuralassa rampeille suunnitellut rakennustyöt siirtyvät epävakaiden sääolosuhteiden vuoksi myöhempään ajankohtaan. Rampit ovat siis normaalisti liikenteen käytössä myös keskiviikkona ja torstaina 23–24.7. Ramppien uudesta sulkemisajankohdasta viestitään ajankohdan tarkentuessa.

Lisätiedot:

Juho Kolehmainen, Destia Oy
p. 040 669 4298

Harri Liikanen, Väylävirasto
p. 029 534 3007

Valtatie 5 Mikkelin ja Juvan välillä rakennetaan nelikaistaisena, keskikaiteellisena tienä, jonka liittymät toteutetaan eritasoisina. Mikkeli–Nuutilanmäki -osuudella tie rakennetaan pääosin uuteen maastokäytävään ja nykyinen valtatie jää rinnakkaistieksi. Nuutilanmäki–Juva osuus rakennetaan nykyisen valtatie 5:n kohdalle 2 + 2 kaistaisena, eli koko tieosuus Vt 5 Mikkeli–Juva on laatutasoltaan sama. Vt 5 Mikkeli-Juva otetaan liikenteelle vaiheittain vuosina 2020–2021 ja lopullisesti tie on valmis kesällä 2022.

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.