Takaisin

Vt 4 Rovaniemi: Vapaudentien siltatöistä muutoksia liikennejärjestelyihin

Vt 4 Rovaniemi: Vapaudentien siltatöistä muutoksia liikennejärjestelyihin

Julkaistu 13.06.2016

Vapaudentien alikulkusillan kannen vesieristystöiden toinen vaihe käynnistyy. Siltatöiden vuoksi liikennöinti Vapaudentielle muuttuu tiistaiaamuna.

Ajoreitti Vapaudentieltä nelostielle muuttuu tiistaista alkaen väliaikaisesti Veitikantien kautta. Nelostieltä Vapaudentien suuntaan kuljetaan sen sijaan normaalia reittiä.

Vapaudentien alikulkusillan kannen lopputöiden vuoksi siltaa kavennetaan, ja liikennöinti on mahdollista vain toiseen suuntaan. Sillan kannen pohjoispuolen eristys- ja päällystystyöt kestävät heinäkuun puoliväliin saakka. Sen jälkeen silta otetaan kokonaan liikenteen käyttöön, ja kiertotiejärjestelyt päättyvät.Hankkeen pohjoispäässä rautatiesillan ja Erottajan alikulkusillan kohdilla on edelleen käytössä vain yksi kaista pohjoisen suuntaan. Poikkeavat liikennejärjestelyt kestävät heinäkuun loppuun saakka.

Kaikki urakan työt valmistuvat elokuun aikana.

Lisätietoja
Liikennevirasto: projektipäällikkö Keijo Heikkilä, p. 029 534 3582, keijo.heikkila@liikennevirasto.fi
Rovaniemen kaupunki: rakennuspäällikkö Arvo Seppälä, p. 016 3228107, arvo.seppala@rovaniemi.fi

www.liikennevirasto.fi/vt4rovaniemi
www.facebook.com/vt4rovaniemi
www.twitter.com/vt4roi

Valtatie 4 on kansainvälisesti merkittävä väylä. Rovaniemen kohdan perusparannus on ratkaisu valtatien liikenneongelmiin Rovaniemellä. Hanke käsittää valtatien parantamista 2,5 kilometrin matkalla välillä Oijustie–Erottaja. Henkilöautoilu, kevyt liikenne ja joukkoliikenne Rovaniemen keskustan välittömässä läheisyydessä sujuvoituu ja liikenneturvallisuus paranee. Rakentaminen toteutetaan vuosien 2014–2016 aikana. Urakoitsijana toimii Graniittirakennus Kallio Oy.

Liikennevirasto mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset.www.liikennevirasto.fi

Trafikverket möjliggör fungerande, effektiva och trygga resor och transporter. www.trafikverket.fi  

www.facebook.com/liikenneverkossa

www.twitter.com/liikennevirasto


reaktionapit