Hyppää sisältöön

Vt 4 Oulu-Kemi: työt jatkuvat välillä Kello – Räinänperä

Julkaistu 10.05.2020

Vt 4 rakennustyöt jatkuvat välillä Kello – Räinänperä talvitauon jälkeen. Työt aloitetaan tien levennystöillä Kiiminkijoesta pohjoiseen päin maanantaina 11. toukokuuta. Rakennustöiden johdosta alueella lasketaan nopeusrajoituksia.

Kello – Räinänperä välille päällystetään kesän 2020 aikana lopullinen päällystekerros. Työ aloitetaan toukokuun loppupuolella. Päällystystöiden aikana kaistajärjestelyihin tulee muutoksia päivittäin. Tienkäyttäjiä pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota alueen liikennejärjestelyihin ja noudattamaan nopeusrajoituksia.

Haarakankaan levähdysalue pohjoisen suuntaan tullaan sulkemaan noin kahden viikon ajaksi ramppien muutostöiden takia. Sulkeminen tapahtuu viikon 20 aikana.

Kiiminkijoen ylittävän sillan osalta työt ovat myös käynnissä ja kannen uusimistöiden ajaksi rakennettava kiertotie otetaan käyttöön tulvatilanteen mukaan touko- kesäkuun vaihteessa. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan lähempänä.
 

Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilta:

http://www.vayla.fi/vt4oulu-kemi

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

 

Lisätietoja:

Jukka Päkkilä
Projektipäällikkö, Väylä
Puh. 029 534 3755
[email protected]

 

Risto Lippo
Projektijohtaja, Destia Oy
Puh. 040 5836128
[email protected]
 

Vt4 on yksi Suomen valtaväylistä ja sen parantaminen välillä Oulu-Kemi sisältää työkohteita Kempeleessä, Oulussa, Iissä ja Simossa. Hankkeen toimenpiteillä parannetaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta. Hankkeen kustannusarvio on 173 Meur, josta kuntien osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Työt ajoittuvat vuosille 2017–2021.

Liitteet

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

 

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.