Hyppää sisältöön

Vt 4 Kirri-Tikkakoski: Valtatien 4 liikennettä pysäytetään Kirrin kohdalla louhintatöiden takia

Julkaistu 17.05.2020

Rakenteilla olevan moottoritien louhintatöiden takia valtatien 4 liikenteen pysäytykset alkavat Kirrissä tiistaina 19.5.2020.

Kirrinkallion louhintatyöt ovat edenneet kohti Kirriä ja nykyistä valtatietä 4 niin pitkälle, että tiistaista 19.5.2020 lähtien valtatien 4 liikennettä joudutaan pysäyttämään Kirrin päässä räjäytyksen ajaksi. Tällä hetkellä lähiviikoille on suunniteltu kolmesta neljään räjäytystä, jotka vaativat liikenteen pysäytyksen. Tulevien räjäytyksien ajankohdista tiedotetaan tarkemmin hankkeen Facebook-sivuilla.

Pysäytykset tehdään aamuruuhkan (6.30-8.30) ja iltaruuhkan (14.30-17.30) ulkopuolella. Pysäytys kestää kerrallaan korkeintaan kahdeksan minuuttia, ja pysäytykset ajoitetaan niin, että pysäytetty liikenne pääsee välillä kokonaan purkautumaan.

Kirrinkalliota louhitaan uuden moottoritien tielinjauksen tieltä kokonaisuudessaan vuoden 2021 loppuun. 

Lisätiedot:

Jarmo Niskanen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 0295 34 3127, [email protected]

Jaakko Taipale, työpäällikkö, Destia Oy, puh. 040 350 1539, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt4-kirri-tikkakoski
www.facebook.com/vt4kirritikkakoski

 

Kirri- Tikkakoski -hankkeen tavoitteena on valtatie 4 parantaminen moottoritienä välillä Kirri-Tikkakoski Jyväskylä ja Vehniä Laukaa. Tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen palvelutaso ja turvallisuus, tasalaatuiset ajo-olosuhteet, matka-aikojen ennakoitavuus sekä kuljetusten toimintavarmuus.

Liitteet

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

 

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.