Hyppää sisältöön

Vt 4 Kirri–Tikkakoski: Muutoksia jalankulun ja pyöräilyn reitteihin 20.6. alkaen

Julkaistu 16.6.2022

Puuppolan vanha alikulkukäytävä poistuu käytöstä. Sen purkutyöt käynnistyvät maanantaina 20. kesäkuuta. Työmaa aiheuttaa väliaikaisia muutoksia jalankulun ja pyöräilyn reitteihin. Moottoritie on mahdollista alittaa Matinmäen risteyssillan kohdalta. Oheinen kartta osoittaa suljetun kulkuyhteyden sekä kävelyn ja pyöräilyn reitit 20.6.2022 alkaen.

Matinmäen uusi alikulkukäytävä korvaa purettavan kulkuyhteyden. Sen rakennustyöt ovat jo käynnissä, ja uusi alikulku valmistuu tämänhetkisen aikataulun mukaan koulujen alkuun mennessä elokuussa 2022.

Matinmäen alikulkukäytävän rakentaminen on osa Kirri–Tikkakoski-hankkeeseen kuuluvan rinnakkaistien ja siihen liittyvän jalankulun ja pyöräilyn väylän rakentamista. 

Kartta osoittaa työmaa-alueen sijainnin sekä ajantasaiset jalankulun ja pyöräilyn reitit.

 

Lisätiedot:

Ari Mäkelä, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3567, [email protected]
Jaakko Taipale, työpäällikkö, Destia Oy, puh. 040 350 1539, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt4-kirri-tikkakoski 
www.facebook.com/vt4kirritikkakoski

Kirri–Tikkakoski-hankkeen tavoitteena on valtatien 4 parantaminen moottoritienä välillä Kirri–Tikkakoski Jyväskylä ja Vehniä Laukaa. Tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen palvelutaso ja turvallisuus, tasalaatuiset ajo-olosuhteet, matka-aikojen ennakoitavuus sekä kuljetusten toimintavarmuus.