Takaisin

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie: Kävelyn ja pyöräilyn väylien liikennejärjestelyt Luhdantaustankadun ja Uudenmaankadun läheisyydessä

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie: Kävelyn ja pyöräilyn väylien liikennejärjestelyt Luhdantaustankadun ja Uudenmaankadun läheisyydessä

Julkaistu 06.07.2020

Liikennejärjestelyt tiistaina 7.7.2020

Luhdantaustankadun kävelyn ja pyöräilyn väylä siirtyy osin lopulliselle reitilleen Patomäen tunnelin eteläpuolella. Kävelijät ja pyöräilijät siirtyvät kiertoreitin kautta takaisin Luhdantaustankadulle.

Kävelyn ja pyöräilyn väylän muutostöiden takia suljettuna ollut Launeen alikulkukäytävä avataan liikenteelle. Väylällä tehdään vielä avaamisen jälkeen kaide- ja viimeistelytöitä.

Liikennejärjestelyt keskiviikkona 8.7.2020

Tasangonpolku suljetaan Uudenmaankadulla Patomäen alikulkukäytävässä suoritettavien korjaustöiden takia, ja kulku Luhdantaustankadulta Uudenmaankadun länsipuolelle kulkee Patometsänkatua pitkin, Aukeankadun alikulkukäytävän kautta.

Tasangonpolku ja Luhdantaustankatu

Tasangonpolku on suljettuna noin kuukauden, ja se avataan jälleen liikenteelle koulujen alkuun mennessä.

Patomäen tunnelin ylittävällä Luhdantaustankadulla tehdään vielä viimeistelytöitä, ja se on ulkopuolisilta suljettu työmaa-alue. Katu aukeaa liikenteelle ihan lähiviikkoina. Tiedotamme tarkan päivän heti kun se varmistuu.

Kartta: Luhdantaustankadun ja Tasangonpolun kävelyn ja pyöräilyn väylän työnaikaiset reitit.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Janne Wikström, Väylävirasto, puh. 029 534 3600, janne.wikstrom@vayla.fi Vastaava työnjohtaja Timo Takala, VALTARI, puh. 050 437 0647, timo.takala@skanska.fi
Työpäällikkö Antti Nissinen, Suomen Maastorakentajat Oy, puh. 040 739 1926, antti.nissinen@maastorakentajat.fi

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt12letke    

www.facebook.com/vt12letke

www.twitter.com/vt12letke (@Vt12Letke)

 

Vt12 Lahden eteläinen kehätie -hankkeen tavoitteena on varmistaa sujuvampi ja turvallisempi liikenne valtatiellä 12 sekä edistää maankäytön ja elinkeinoelämän kehittymismah­dollisuuksia koko Lahden seudulla. Hankekokonaisuuteen kuuluu valtatie 12 Lahden eteläisen kehätien rakentaminen ja maantien 167 Lahden eteläisen sisääntulotien parantaminen. 

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

 

 

 


reaktionapit