Takaisin

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie -hankkeessa uusi kehätien ylittävä Okeroisten risteyssilta liikenteelle

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie -hankkeessa uusi kehätien ylittävä Okeroisten risteyssilta liikenteelle

Julkaistu 31.10.2019

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie -hankkeessa valmistuu rakenteilla olevan kehätien ylittävä uusi Okeroisten risteyssilta. Ala-Okeroistentie siirretään kulkemaan uutta risteyssiltaa pitkin 4.11.2019 (kartta). Samalla nykyinen Ala-Okeroistentie suljetaan, jotta kehätien rakentamista päästään jatkamaan.

Risteysillan itälaitaa kulkevaa kävelyn ja pyöräilyn väylää vielä viimeistellään ja pyöräilijät ja kävelijät pääsevät kulkemaan uutta Okeroisten risteyssiltaa pitkin 18.11. Samalla nykyinen Ala-Okeroistentien vieressä kulkeva kävelyn ja pyöräilyn väylä suljetaan.

 

Osa Rälssinkadusta suljetaan väliaikaisesti

Samanaikaisesti ajoväylän siirron myötä suljetaan osa Ala-Okeroistentiehen liittyvästä Rälssinkadusta 4.-25.11.2019 väliseksi ajaksi. Liikenne Rälssinkadulle kulkee uuden liittymän rakentamisen ajan Kyläkunnantien kautta eikä läpiajo Ala-Okeroistentien ja Kyläkunnantien välillä ole tällöin mahdollista.

Lahden kaupunki laatii asemakaavaa – Jokimaa, Rälssin laajennus. Kaavatyön yhteydessä tarkastellaan myös Rälssinkadun loppuosan jatkokäyttöä.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Juha-Pekka Hämäläinen, Väylä, puh. 029 534 3563, juha-pekka.hamalainen@vayla.fi
Lohkopäällikkö Jani Leino, Destia, puh. 0400 551 665, jani.leino@destia.fi  

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt12letke
www.facebook.com/vt12letke
www.twitter.com/vt12letke (@Vt12Letke)

Vt12 Lahden eteläinen kehätie -hankkeen tavoitteena on varmistaa sujuvampi ja turvallisempi liikenne valtatiellä 12 sekä edistää maankäytön ja elinkeinoelämän kehittymismah­dollisuuksia koko Lahden seudulla. Hankekokonaisuuteen kuuluu valtatie 12 Lahden eteläisen kehätien rakentaminen ja maantien 167 Lahden eteläisen sisääntulotien parantaminen.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.


reaktionapit