Takaisin

Vesiväyläpäivässä ennätysyleisö

Vesiväyläpäivässä ennätysyleisö

Julkaistu 8.5.2017

Liikenneviraston kahdeksas Vesiväyläpäivä kokosi 130 vesiväylien ammattilaista kuulemaan esityksiä ja vaihtamaan kuulumisia Pasilan Isoon Auditorioon 4.5.2017. Päivän ohjelmassa käsiteltiin vesiväylänpidon yleisnäkymiä Liikennevirastossa ja ajankohtaisia vesiväylähankkeita.

Kehityshankkeet olivat tilaisuudessa vahvasti esillä. Liikenneviraston asiantuntijat kertoivat muun muassa älyväylähankkeesta, vesiväylätöiden turvallisuuskoulutuksesta ja N2000-korkeusjärjestelmästä.

Vesiväyläpäivässä kuultiin myös yhteistyökumppaneita. Finnpilotin toimitusjohtaja Kari Kosonen puhui kauppamerenkulun väylien käytettävyydestä. Lisäksi esillä oli Rauman sataman kehittäminen, siitä kertoi Rauman sataman toimitusjohtaja Hannu Asumalahti.

Iltapäivällä osallistujat jakaantuivat kahteen eri sessioon. Ensimmäisessä sessiossa puitiin vesiväylien suunnittelun ja rakentamisen ajankohtaisia asioita. Toisessa sessiossa pohdittiin vesiväylien hoidon ja kanavien käytön ja ylläpidon hankinta-asioita sekä laitetekniikkaa.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Lataa tilaisuuden esitykset

Vesiväyläpäivän esitykset (zip-tiedosto, 36 Mt)


reaktionapit