Turku–Uusikaupunki- ja Raisio–Naantali-ratahankkeiden ensimmäiset yleisötilaisuudet järjestetään touko-kesäkuussa
Julkaistu 30.5.2023 12.08
Turun ja Uudenkaupungin sekä Raision ja Naantalin välille suunnitellaan rautatien ja tasoristeyksien perusparannuksia. Hankkeessa on edetty ratasuunnitelmien esittelyvaiheeseen. Suunnitelmia esitellään ensimmäisissä yleisötilaisuuksissa Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäellä. Yleisötilaisuudet järjestetään viikoilla 22 ja 24.
Ratasuunnitelmia esitellään touko- ja kesäkuussa pidettävissä yleisötilaisuuksissa. Ratasuunnitelmat laaditaan Turku–Uusikaupunki- ja Raisio–Naantali-rataosilla kuntakohtaisesti.
”Korjausten tavoitteena on parantaa rataverkon ja tienkäyttäjien turvallisuutta. Radan parantamisella turvataan alueiden välinen sujuva liikenne”, kertoo projektipäällikkö Erkki Mäkelä Väylävirastosta.
Kaikki hankkeesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita kuntakohtaisiin yleisötilaisuuksiin, joissa osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.
Yleisötilaisuudet järjestetään kuntakohtaisesti ja tilaisuuksissa käsitellään ainoastaan kyseessä olevan kunnan alueelle sijoittuvaa ratasuunnitelmaa. Rataosan loput kuntakohtaiset yleisötilaisuudet järjestetään syksyn 2023 aikana ja niistä tiedotetaan myöhemmin.
Raisio–Naantali-rataosa:
• tiistaina 30.5.2023 klo 17.30 Raisiossa, kaupungintalon valtuustosalissa (Nallinkatu 2) ja
• keskiviikkona 31.5.2023 klo 17.30 Naantalissa, kaupungintalon valtuustosalissa (Käsityöläiskatu 2)
Turku–Uusikaupunki-rataosa:
• keskiviikkona 14.6.2023 klo 17.30 Mynämäellä, kunnantalon auditoriossa (Vehmaantie 111)
Lisätietoja:
Projektipäällikkö Erkki Mäkelä, Väylävirasto
p. 029 534 3822, [email protected]
Hanke verkossa
https://vayla.fi/turku-uusikaupunki-raisio-naantali
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta