Hyppää sisältöön

TURI-tietojärjestelmät -koulutus

Aika: 11.05.2016-11.05.2016, 09:00-11:00

Koulutus TURI -tietojärjestelmän turvallisuuspoikkeamien ilmoittamisesta 12.05.2016

Liikenneviraston TURI –tietojärjestelmä Turvallisuuspoikkeamien ilmoittamiseksi on otettu käyttöön 1.1.2016. Liikennevirasto pitää videokoulutuksen TURI - tietojärjestelmän käyttöön liittyen turvallisuuspoikkeamien ilmoittamiseksi 12.5.2016 kello 9:00-11:00.

Kouluttajina toimivat Ramboll CM Oy Loviisa Norokorpi ja Mira Penttinen. Koulutus on tarkoitettu projektipäälliköille, turvallisuuskoordinaattoreille, valvojille ja palveluntuottajan edustajille.

  • Neuvottelutilat on varattu seuraavasti Liikennevirastosta: Pasila (Betoni ja Peräsin), Turku (Linna), Lappeenranta (Keisari) ja Tampere (Päijänne).
  • Neuvottelutilat on varattu ELY-keskukset: Jyväskylä (Summanen), Kouvola (Pohjola 6), Kuopio (Maikko/C-talo), Mikkeli (Puula), Oulu (Matala), Seinäjoki (Neuvotteluhuone 2) ja Vaasa (Kulma).
  • Käytössä on virtuaalivideo-yhteys LiVi VH 10: osallistujan PIN 993673#.
     

Ilmoittautuminen (nimi ja paikkakunta) osoitteeseen: [email protected]

TURI on Liikenneviraston turvallisuuspoikkeamien ja riskienhallinnan tietojärjestelmä, joka toimii www-selaimella ilman erillisiä sovellusasennuksia tai ohjelmia. TURI turvallisuuspoikkeamien ilmoitusosa tulee korvaamaan aiemmin Liikenneviraston ja ELY-keskusten Liikennevastuualueen turvallisuuspoikkeamien ilmoittamiseen käytetyt Excel-lomakkeet. Turvallisuuspoikkeamien menettely perustuu Turvallisuuspoikkeamien kirjaamisohjeeseen "Turvallisuuspoikkeamien ilmoittaminen ja käsittely".

TURI:n tarkoituksena on helpottaa turvallisuuspoikkeamatiedon syöttämistä ja vähentää urakoilla yksittäisten lomakkeiden täyttöä. TURI:lla halutaan mahdollistaa täsmällisen ja nopeamman turvallisuuspoikkeamatiedon liikkuminen ilman erillisiä sähköposteja ja välikäsiä. TURI:n avulla turvallisuuspoikkeamien analysointi helpottuu ja manuaalinen työ vähenee. Liikennevirasto toivoo kaikkien urakoiden siirtymistä käyttämään TURI:n poikkeamahallintaan tarkoitettua osiota vuoden 2016 aikana. Mikäli TURI:n käyttöä ei voida toteuttaa urakassa / projektissa vuoden 2016 aikana, tulee turvallisuuspoikkeamatiedot toimittaa aiemman mallin mukaisesti Excel-lomakkeilla. Vuonna 2017 ei enää käytetä Excel-lomakkeita.

Lisätiedot

Mervi Kulha, puh. 046 923 3393

Julkaistu 22.04.2016