null
null Tervetuloa Digiroad-webinaariin: Metsäteollisuus Digiroadin hyödyntäjänä

Tervetuloa Digiroad-webinaariin: Metsäteollisuus Digiroadin hyödyntäjänä

Julkaistu 22.08.2018
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Metsäteollisuuden kuljetuksista merkittävä osa ajetaan haja-asutusseuduilla. Miten metsäteollisuuden toimijat hyödyntävät Digiroad-aineistoa? Entä millainen vaikutus ajantasaisella tiestöaineistolla on saavutettavuuteen ja kuljetusketjujen toimivuuteen?

Digiroad-webinaarin mainoskuva

Seuraavassa Digiroad-webinaarissa 26. syyskuuta tutustutaan Digiroadin hyödyntämiseen kolmen metsäteollisuuden toimijan eli Stora Enson, Metsätehon sekä Simosolin näkökulmasta.

Stora Enso maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiratkaisujen tuottaja. Yrityksen tavoitteena on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin.

Metsäteho on Suomen johtavien metsäteollisuusorganisaatioiden omistama tutkimus- ja kehitystyöhön (T&K) erikoistunut yritys. Metsätehon toiminnan keskeisinä tavoitteina on tutkia ja kehittää puun saatavuutta, korjuu- ja kuljetustekniikkaa sekä informaatiovirtaa ja toiminnan tehokkuutta.

Simosol tarjoaa palveluita metsän ja viljelykasvien kartoitukseen ja monitorointiin, toimitusketjujen optimointiin sekä arvonmäärityksiin. Simosolin ratkaisut kattavat yli 15 miljoonaa metsähehtaaria ympäri maailman, arvoltaan yli 40 miljardia euroa.

Webinaari on avoin kaikille, mutta pyydämme ilmoittautumista etukäteen. Koulutus järjestetään Skype-yhteyden avulla, mutta et tarvitse koneellesi asennettua Skype-sovellusta. Tervetuloa mukaan!

Digiroad-webinaari 26.9.2018 kello 9.30-11.00: ilmoittaudu täällä

 

Digiroadin etusivulle