null
null Tervetuloa Digiroad-verkostopäivään Ouluun 12.10.2017

Tervetuloa Digiroad-verkostopäivään Ouluun 12.10.2017

Julkaistu 27.09.2017
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Verkostopäivään ovat tervetulleita kaikki Digiroadista ja tiestöaineistoista kiinnostuneet. Aiempaa kokemusta Digiroadista ei tarvita. Verkostopäivässä kuullaan sekä Digiroadin hyödyntäjiä että ylläpitäjiä.

Paikka: Oulun pääkirjasto, Kaarlenväylä 3, Oulu
Aika: torstai 12.10.2017, päivän kesto on noin kello 9-15.

Digiroad-verkosto on yhteistyöverkosto kaikille, jotka ylläpitävät tai hyödyntävät tiestöön liittyviä tietoaineistoja. Verkoston tarkoituksena on saattaa yhteen Digiroadin ylläpitäjät, hyödyntäjät sekä muut sidosryhmät, kuten oppilaitokset ja kehittäjäyhteisöt. Verkosto on avoin kaikille. Tavoitteena on myös lisätä vuorovaikutusta Digiroadin käyttäjäryhmien välillä ja tehostaa sitä kautta aineiston käyttöä sekä yhteistyötä Digiroadin ympärillä.

Tule mukaan ideoimaan verkoston kehitystä ja alueellista yhteistyötä! Verkostopäivään ovat tervetulleita kaikki Digiroadista ja tiestöaineistoista kiinnostuneet. Aiempaa kokemusta Digiroadista ei tarvita. Verkostopäivässä kuullaan sekä Digiroadin hyödyntäjiä että ylläpitäjiä - kerro meille, jos haluat itsekin pitää puheenvuoron.

Luvassa on muun muassa tietoa siitä, miten Digiroadia hyödynnetään kotihoitopalveluiden suunnittelussa sekä väyläomaisuuden hallinnassa. Verkostopäivän tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Käymme myös keskustelua siitä, miten Digiroad palvelee parhaiten eri osapuolia. Kuulemme mielellämme myös kuntien, yritysten ja muiden tahojen tarpeista ja toiveista liittyen Digiroadiin. Osallistumalla keskusteluun voit vaikuttaa siihen, mihin suuntaan Digiroad kehittyy. 

Ilmoittauduthan verkostopäivään 5.10.2017 mennessä tästä linkistäVoit osallistua myös etänä Skypen välityksellä.