Hyppää sisältöön

Riihimäen henkilöratapihan uusimisprojektin Facebook-sivu on avattu

Julkaistu 15.04.2018

Riihimäen henkilöratapiha uusitaan. Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan näiden uudistustöiden etenemistä Facebookissa!

Riihimäen henkilöratapihan uusiminen -sivulla tiedotetaan projektiin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä kerrotaan eri työvaiheista ja työmaan kuulumisista. Facebook-sivun osoite on www.facebook.com/riihimaenratapihanuusiminen.

Riihimäen henkilöratapihan uusiminen on osa Helsinki–Riihimäki-ratahankkeen ensimmäistä vaihetta. Riihimäen ratapihan töissä uusitaan ratapihan raiteistot ja rakennetaan matkustajien käyttöön korkeat, esteettömät laiturit. Samalla aseman palvelutaso paranee, kun asemalle rakennetaan uusi hissi sekä uusitaan vanhat hissit, ratapihan valaistus ja välilaiturien katokset. Lisäksi asemalle asennetaan valvontakameroita parantamaan matkustajaturvallisuutta. Työt ovat käynnissä Riihimäen aseman seudulla 2018–2020.

Lisätietoja hankkeesta

projektinjohtaja Juha Kansonen, puh. 0295 34 3633, juha.kansonen(at)liikennevirasto.fi
projektipäällikkö Riitta Parviainen, puh. 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

Helsinki–Riihimäki-hankkeessa parannetaan Suomen vilkkaimmin liikennöidyn rataosuuden, pääradan välityskykyä. Hanke toteutetaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen on käynnissä vuosina 2016–2020. Lisätietoa: www.liikennevirasto.fi/helsinki-riihimaki ja www.facebook.com/jarvenpaanlisaraide/

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.