null
null RATA2020-seminaarin Call for papers on menossa ja näytteilleasettajapaikat myynnissä

RATA2020-seminaarin Call for papers on menossa ja näytteilleasettajapaikat myynnissä

Julkaistu 17.04.2019
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Tammikuussa 2020 Tampere-talossa järjestettävä RATA-seminaari kokoaa yhteen satoja raideliikenteen asiantuntijoita Suomesta ja ulkomailta. Esitelmäehdotuksien vastaanottaminen on käynnissä ja niitä voi lähettää perjantaihin 3.5.2019 saakka.

Kaksipäiväisen tapahtuman (21.-22.1.2020) teemana on tällä kertaa monimuotoisesti raiteilla. Tämä viittaa muun muassa tapahtumassa mukana olevaan kaupunkiraideliikenteeseen. Luentojen aihealueita ovat mm. turvallisuus, uudet teknologiat, megatrendit, rautatietekniikka, henkilöliikenteen kilpailun avautuminen, ympäristö sekä radan kunnossapito.

Nyt on meneillään esitelmäehdotusten kerääminen ja ehdotuksia voi lähettää Väylään perjantaihin 3.5.2019 saakka. Suurin osa esitelmistä pidetään suomeksi, mutta kahdesta teemasta (Safety and Security sekä New Technologies) odotetaan esityksiä myös englanniksi.

"RATA2020 on oiva mahdollisuus tuoda esiin uutta rautatiealan tutkimustietoa ja lisätä koko alan osaamista", toteaa rautatieliikennejohtaja Markku Nummelin Väylästä.

Lisätietoa Call for papersista täältä.

Haluatko näytteilleasettajaksi tapahtumaamme?

RATA2020-tapahtumaan voi nyt myös ilmoittautua näytteilleasettajaksi. Näyttelyosastot ovat kooltaan 6 m2 ja ne räätälöidään yrityksen toiveiden mukaisiksi. Osaston hintaan sisältyy kahden henkilön sisäänpääsy tapahtuman seminaariluennoille.

Lisätietoa näytteilleasettajille täältä.

Seminaarivieraiden ilmoittautuminen alkaa elokuussa 2019.

Lisätietoja:
rata2020(at)vayla.fi