null
null Rata2018 keräsi ennätysyleisön - eniten kiinnostivat automatisaatioon sekä tiedon hallintaan ja hyödyntämiseen liittyvät asiat

Rata2018 keräsi ennätysyleisön - eniten kiinnostivat automatisaatioon sekä tiedon hallintaan ja hyödyntämiseen liittyvät asiat

Julkaistu 30.01.2018
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Jo kymmenettä kertaa järjestetty Rata2018 juhli pyöreitään hyvässä vireessä. Kaikille osallistujille ei löytynyt sijaa ja näytteilleasettajiakin olisi tullut enemmän, kuin saatiin mahtumaan. Tämä kertoo siitä, että ainoalle näin laajalle Suomessa järjestettävälle raideliikenteen tapahtumalle on tilausta.

Kuva Rata2018-tapahtuman iltatilaisuuteen osallistuneesta yleisöstä.

Kuva: Kalle Renfeldt

”Automatisaatio, tiedon hallinta ja sen hyödyntäminen sekä uudet hankkeet kiinnostivat eniten”, toteaa Ratapäivien ohjausryhmän puheenjohtaja, johtaja Markku Nummelin Liikennevirastosta. 

”Lisäksi verkostoituminen ja näyttelykokonaisuus saivat kiitosta. Meillä oli laaja erikoisrautatiekalustoa esittelevä näyttely. Mukana oli myös Turun väreihin puettu raitiovaunu, joka herätti mielenkiintoa”, Nummelin jatkaa. 

Logomossa järjestettyyn tapahtumaan osallistui lähes 900 alan asiantuntijaa ja 40 näytteilleasettajaa. Vaikka tapahtuma oli täysin suomenkielinen, osallistujia oli myös Tanskasta, Italiasta ja Saksasta.
 
Tilaisuuden esitykset ovat luettavissa täältä.

Seuraavat Ratapäivät järjestetään vuoden 2020 alussa.

Lisätietoja:
johtaja Markku Nummelin, p. 029 534 3971, [email protected]