null Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin vuoden 2015 stipendit nyt haettavissa

Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin vuoden 2015 stipendit nyt haettavissa

Julkaistu 30.10.2015

Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumi (PTL), Suomen osasto, julistaa vuoden 2015 tiealan stipendin haettavaksi.

Stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten henkilöiden kansainväliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen. Stipendin tulee edistää PTL:n tarkoitusperiä, erityisesti pohjoismaista yhteistyötä tai pohjoismaisen osaamisen kehittymistä. Stipendi voidaan myöntää perusopiskelua tukevaan pohjoismaiseen opiskeluun tai harjoitteluun, tieteelliseen tutkimustyöhön, ammatilliseen täydennyskoulutukseen ja näihin liittyviin opintomatkoihin.

Stipendin suuruus on 1 000 - 3 000 euroa. Stipendejä jaetaan maksimissaan kuusi kappaletta. Stipendi maksetaan kahdessa erässä, 75% maksetaan joulukuussa 2015 ja loput 25% maksetaan sen jälkeen kun stipendin saaja on raportoinut työstään Suomen osaston hallitukselle.

Lisätiedot:

www.nvfnorden.org ja Anne Ranta-aho, anne.ranta-aho(at)liikennevirasto.fi

Vapaamuotoiset hakemukset sisältäen stipendin käyttösuunnitelman (tarkoitus, kustannukset ja muut mahdolliset rahoituslähteet) 25.11.2015 mennessä sähköpostitse anne.ranta-aho(at)liikennevirasto.fi tai postitse Anne Ranta-aho/PTL, c/o Liikennevirasto, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.