Takaisin

Pohjanlahdelle julkaistu kaksi uutta satamakarttaa

Pohjanlahdelle julkaistu kaksi uutta satamakarttaa

Julkaistu 10.7.2013

Satamakartat 119 Raahe ja Oulu sekä 117 Ykspihlaja ja Rahja korvaavat aiemmin rannikkokarttojen kääntöpuolilla olleet karttakuvat.

Uusi satamakartta 119 Raahe ja Oulu sisältää kaksi karttakuvaa, jotka korvaavat rannikkokartan 55 spesiaalin 55A ja rannikkokartan 57 kääntöpuolella tähän asti olleen kartan 57A.

Raahen satamakartta ulottuu lännessä Raahen luotsipaikalle asti. Pohjoisessa Raahen keskustan edustan veneilyyn liittyvä väylästö on poistettu kartasta, mutta se on jatkossakin katettu merikarttasarjassa G. Oulun satamakarttaa on poistuvaan karttakuvaan 57A nähden hieman supistettu itälaidaltaan. Poistuva alue on kuitenkin etäällä kauppamerenkulun toiminnoista.

Toinen uusi satamakartta, 117 Ykspihlaja ja Rahja, korvaa rannikkokarttojen 52 ja 53 kääntöpuolilla tähän asti olleet kartat 52A ja 53A.

Karttakuvaa 117A Ykspihlaja on laajennettu pohjoiseen siten, että se kattaa myös sataman edustalla olevan väylän levennyksen ja ankkurointialueen. Karttakuva 117B Rahja on korvattavaa karttaa hieman kapeampi ja korkeampi ja kattaa koko Rahjan väylän. Muutoksen myötä yksi linjataulupari jää kartan itäreunan ulkopuolelle.

Merikarttoja myy Karttakeskus Oy jälleenmyyjineen.


reaktionapit